10 жовтня відзначається Всесвітній день психічного здоров'я
10 жовтня відзначається Всесвітній день психічного здоров'я
Додано:11/10/2018

 

 

 

Вельмишановні колеги!

 

10 жовтня відзначається Всесвітній день психічного здоров'я. Щиро вітаємо Вас з цим професійним святом, яке було засноване ВООЗ у 1992 році і покликане, щоб привернути увагу до проблем психічного здоров’я у світі!

Відомо, що здоров’я населення залежить від рівня добробуту всього суспільства і від його уваги до актуальних проблем сьогодення. Психічне здоров'я  - це стан благополуччя, в якому особистість реалізує свої здібності, може протистояти життєвим ситуаціям, продуктивно працювати та робити внесок у розвиток суспільства. У цьому сенсі психічне здоров'я є основою благополуччя людини і ефективного функціонування спільноти.

Бажаємо Вам, дорогі колеги, життєвих сил, енергії, наснаги, оптимізму, душевної рівноваги та спокою, гармонії у всьому!

Будьте уважними один до одного, залишайтеся завжди бадьорими, сильними духом попри всі політичні, економічні та інші життєві негаразди, оберігайте власне психічне здоров’я та пам’ятайте, що фізичне здоров’я неможливе без здоров’я психічного!

 

З повагою,
Президент ВГО «АН ВО України»                                акад. С. Табачніков

  • 10 жовтня відзначається Всесвітній день психічного здоров'я
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту