17 грудня 2016 року відбулися звітні Загальні збори Академії наук вищої освіти України.
17 грудня 2016 року відбулися звітні Загальні збори Академії наук вищої освіти України.
Додано:17/12/2016

 

 

ЗВЕРНЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА
АКАДЕМІЇ НАУК ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ
ДО УЧАСНИКІВ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ
17 грудня 2016 р.

 

Шановні освітяни та науковці! Академіки та гості!
Високоповажне зібрання!

 

Щиро й сердечно вітаю вас із початком роботи щорічних Загальних зборів Академії наук вищої освіти України!

Цей урочистий захід об‘єднує сотні відомих вчених, представників освіти, несе інформацію про науково-організаційну діяльність Академії, перспективи її подальшого розвитку та сприяє розширенню професійних контактів, а також об‘єктивно демонструє на всеукраїнському рівні досягнення та здобутки освітян і науковців.

У всі часи наука була і залишається основною ланкою у розбудові процвітаючого суспільства, а українці завжди гордилися вітчизняною освітою, яка має давню історію. Завдяки наполегливій праці наших вчених маємо потужні наукові школи, відомі розробки, що цінуються у світі, широкі можливості впровадження інновацій, підвищення конкурентоспроможності вітчизняної науки.

Ми поправу можемо пишатися видатними вченими-академіками, науковцями, педагогами, які своїми оригінальними ідеями, науково-дослідними працями суттєво збагатили потенціал української науки, здобули загальнодержавне визнання.

Здобутки вчених Академії щорічно відзначаються державними та галузевими нагородами, преміями, грантами.

У сучасному світі першочерговим для України є встановлення миру. Проте не слід забувати й про одне із стратегічних завдань нашої держави – розбудову вітчизняної науки і освіти, а це неможливо зробити без утвердження високого статусу педагогів і науковців країни.

Академія пройшла хай і невеликий, але непростий та разом з тим повчальний шлях свого становлення, набрала вона досвіду й зросла кількісно. Сьогодні  особливо потребує об‘єднаних і виважених дій. Хотілося б, щоб Академія наук вищої освіти України продовжувала берегти честь і гідність кожного свого члена, щоб колектив став єдиним цілим, а вся Академія, щоб сприймалась як необхідна державі установа.

Хочу висловити вам щиру вдячність за високий професіоналізм, невтомну працю, спрямовану на поглиблення наукових досліджень, інтеграцію науки і освіти. Я вдячний всім за ваш творчий неспокій, за небайдужість до майбутнього нашої Академії, за особистий внесок кожного у розвиток освіти і науки України!

Завдяки вашим зусиллям сьогодні зростає потенціал вітчизняної науки та освіти, розширюється та модернізується освітній простір.

Щиро зичу всім не зупинятися на досягнутому.

Тільки разом, володіючи потужним інтелектуальним ресурсом, ми привернем увагу громадськості, зробимо внесок у розвиток нашої держави.

Вірю – зможемо! Адже все залежить від кожного з нас.

Бажаю всім вам міцного здоров‘я, творчого натхнення, життєвого оптимізму та нових здобутків, обдарованих і старанних учнів! Нехай ваша невтомна праця приносить вагомі результати, а успіхи множаться і відлунюються душевним задоволенням!

На благо Української держави, вітчизняної освіти та науки!

 

 

Президент
Академії наук вищої освіти України                                        М.І. Дубина

  • 17 грудня 2016 року відбулися звітні Загальні збори Академії наук вищої освіти України.
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту