Академія наук вищої освіти України оголошує конкурс на здобуття нагород Святого Володимира і Ярослава Мудрого
Додано:26/06/2013

1.  Нагорода Святого Воло­димира (дві нагороди) присуджується за визначний особистий внесок у розвиток науки та впровадження її результатів у освітню практику.

2.   Нагорода Ярослава Мудрого присуджується за визначні наукові роботи з таких галузей: фізики та астрономії; математики та інформатики; біології та хімії; медицини; технічних, аграрних, суспільно-політичних наук; літератури, мови, мистецтвознавства та журналістики.

3. У конкурсі на здобуття обох нагород можуть брати участь викладачі та науковці, а у випадку нагороди Ярослава Мудрого й колективи авторів (не більше трьох осіб), які працюють у вищих навчальних закладах України.

4. Право висувати кандидатів на здобуття нагороди надається академікам АН ВО України, вищим навчальним закладам, науковим та регіональним відділенням АН ВО України, які оформляють його у вигляді мотивованого подання.

5. Окремі особи, авторські колективи, які претендують на здобуття нагороди, не пізніше 1 листопада 2013 року, подають до Президії АН ВО України (01054 м. Київ, вул. Тургенєвська, 11, оф. 1.1.) з приміткою «На здобуття нагороди Святого Володимира» або «На здобуття нагороди Ярослава Мудрого» подання на здобуття відповідної нагороди, а також такі матеріали (в одному примірнику): анотацію, що містить обґрунтування внеску кандидата в розвиток науки та впровадження її результатів в освіту (у випадку нагороди Святого Володимира), обґрунтування та короткий опис основних наукових результатів (для обох нагород); основні наукові праці; відгуки на них наукової громадськості, преси; бібліографічні дані кандидата на присудження премії (листок з обліку кадрів). Вказані відомості підписуються претендентами, а їх достовірність підтверджується керівником та гербовою печаткою установи за місцем роботи. 

Під час висування кандидатів на адресу Президії АН ВО України (01054 м. Київ, вул. Тургенєвська, 11, оф. 1.1.), необхідно надіслати такі документи (в одному примірнику): заява претендента; засвідчені копії диплома про присудження наукового ступеня доктора наук та атестата про присвоєння вченого звання професора; особистий листок з основними даними кандидата; список основних наукових праць; обґрунтоване подання про кандидата. Документи приймаються впродовж одного місяця від дня публікації цього оголошення.

 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту