АКАДЕМІЯ НАУК ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ
АКАДЕМІЯ НАУК ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ
Додано:25/12/2015

19 грудня 2015 року відбулися щорічні загальні збори Академії наук вищої освіти України,  однієї з найпрестижніших академій, дійсними членами якої є відомі українські та зарубіжні вчені, а колективними її членами стали майже 200 навчальних закладів та установ.

Президент АН ВО України акад. Дубина М.І. привітав присутніх на зборах, побажав плідної та результативної роботи і висловив надію на зростання авторитету Академії у наступному 2016 році. Зі звітними доповідями виступили віце-президенти акад. Курило В.І., акад. Зозуля І.С., акад. Грицаєнко З.М., акад. Говоров П.П., акад. Рудик С.К. Звіти віце-президентів знайшли схвальні відгуки серед академіків, які виступили у обговоренні. Основними питаннями, на які звернули увагу виступаючі стали проблеми реформування освіти в цілому, проблема національно-патріотичного виховання та політична ситуація в країні.

Під час зборів отримали  державні, релігійні та академічні нагороди академіки, наукові та навчальні заклади, серед  яких і виші столиці, зокрема,  Національний університет біоресурсів та природокористування України, Національний університет внутрішніх справ України тощо. Президія АН ВО України відзначила НУБіП пам’ятною медаллю «За вагомий внесок у розвиток освіти і науки» та видала іменний сертифікат учасника міжнародного форуму «Науковці та освітяни України в ім'я утвердження миру, стабільності і розвитку суспільства» та вручила книгу пошани «Науковці та освітяни України».

На цьому ж зібранні  37  науковців України та 2 – представники зарубіжних ВНЗ були обрані дійсними членами АН ВО України. Таким чином відзначено і оцінено їх активну науково-педагогічну діяльність. Дипломи академіків їм вручив президент АН ВО України академік М.І. Дубина.

  • АКАДЕМІЯ НАУК ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту