АКАДЕМІЯ НАУК ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ
Вітання з нагоди дня народження Патріарха Київського і всієї Руси-України Святійшого Філарета
Додано:28/01/2016

23 січня  Патріарху Київському і всієї Руси-України Святійшому Філарету виповнилося 87 років. 

Вітання з Днем народження духовному наставнику з усіх куточків нашої держави почали надходити ще зранку. Не залишились осторонь цієї події і представники Академії наук вищої освіти України. Так, вітання з цього приводу надійшло особисто від імені президента АН ВО України акад. Дубини М.І. За дорученням Президії АН ВОУ Святійшого Філарета поздоровили віце-президент акад. Рудик С.К. та академік-секретар Мельник О.П.

Важко переоцінити той внесок, який щодня робить Його Святість в ім’я  утвердження  миру, стабільності та духовності в нашій державі. Як очільник Церкви Святійший Патріарх приділяє надзвичайно багато часу спілкуванню з представниками інтелігенції, науковці та митці – його часті гості.

Святійший – непересічна особистість, яка глибоко переймається проблемами науки  в Україні. Дякуючи за привітання, він зазначив, що наука шукає істину, а істина – це Бог. Наука без істини – це вже не наука.

Тож побажаємо нашому духовному покровителю міцного здоров’я, натхнення, життєвої енергії та наснаги на многії-многії літа!

  • АКАДЕМІЯ НАУК ВИЩОЇ ОСВІТИ УКРАЇНИ
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту