Анатолію Шостаку вручено Нагороду Святого Володимира
Анатолію Шостаку вручено Нагороду Святого Володимира
Додано:07/12/2013

На розширеному засіданні Президії Академії наук вищої освіти України 11 жовтня 2013 року доцентові кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка Національного університету біоресурсів і природокористування України було вручено Нагороду Святого Володимира.

Цією нагородою авторитетна громадська асоціація провідних науковців українських ВНЗ – Академія наук вищої освіти України – щороку вшановує осіб, які зробили визначний внесок у розвиток української освіти, науки й духовності.

Першим лауреатом нагороди став 1994 року визначний український письменник Олесь Гончар. У подальші 19 років її отримували Іван Драч, Дмитро Мельничук,  Юрій Таран-Жовнір, Орест Влох, Павло Мовчан, Віталій Стріха, Костянтин Ситник, Іван Дзюба, Роксолана Зорівчак, Павло Мовчан, Іван Вакарчук, Михайло Згуровський, Його Святість Патріарх Київський і всієї України-Руси Філарет, Микола Дубина, Зінаїда Грицаєнко та інші визначні українські освітяни, науковці, представники творчої інтелігенції.  

Вручення нагороди Шостаку А.В.

Як оголосив, вручаючи Анатолію Шостаку Диплом і Золоту медаль Нагороди Святого Володимира Президент АН ВО України, відомий український учений-філолог професор Микола Дубина, Президія Академії одностайно ухвалила рішення про нагородження, вшановуючи послідовність і наполегливість, з якою Анатолій Шостак  бере участь, у вирішенні питань гармонізації державних стандартів освіти з європейськими, розробці сучасних методик і технологій оцінювання якості вищої освіти  з метою подальшої інтеграції у світовий освітній простір.

Медаль Святого Володимира

Реальним здобутком Анатолія Шостака є його багаторічна наукова діяльність на Міжнародному рівні, популяризація української науки, доповіді на наукових конференціях і форумах, встановлення взаємовигідних міжнародних контактів. Переконливим свідченням тому є нагородження А.Шостака престижними нагородами Євросоюзу: орденом «LABORE ET SCIENTIA»  та Золотою медаллю «ЄВРОПЕЙСЬКА ЯКІСТЬ».

Орден LABORE ET SCIENTIA – ПРАЦЕЮ І   ЗНАННЯМИ вручається російським и зарубіжним ученим за визнаний світовою спільнотою внесок у науку і освіту. Позитивне рішення  про нагородження Анатолія Шостака  орденом LABORE ET SCIENTIA комісія з нагород «Європейського науково-промислового консорціуму» (ESIC) прийняла 29.05.2013 (Протокол №12/29.05.2013).

Та ж комісія нагородила А. Шостака Золотою медаллю «Європейська якість». (Gold medal "European Quality") Нагородження медаллю є суспільним визнанням досягнень фахівця в галузі виробництва якісної наукової продукції – фундаментальних і прикладних досліджень, освітніх програм, навчально-методичних видань. Основними критеріями виступають: високий професіоналізм лауреата, його систематичний, інтегрований і організований стиль роботи, спрямований на безперервне покращання якості наукової і освітньої продукції. Позитивне рішення комісії  з  нагород «Європейського науково-промислового консорціуму отримано  07.06.2013 (Протокол № 31/07.06.2013). Урочисте вручення відбулося  на Міжнародній науковій конференції  «EDUCATION AND SCIENCE WITHOUT BORDERS» ОСВІТА І НАУКА БЕЗ КОРДОНІВ в м.Мюнхен (Німеччина).

 

Колектив Національного університету біоресурсів і природокористування України щиро вітає Анатолія Вікторовича Шостака з нагородженням його  найвищою Академічною нагородою Святого Володимира, зичить йому міцного здоров’я і подальших здобутків на благо університету і всієї України!  
  • Анатолію Шостаку вручено Нагороду Святого Володимира
  • Анатолію Шостаку вручено Нагороду Святого Володимира
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту