Анти-РЕБ Форум
Анти-РЕБ Форум
Додано:30/03/2023

Міністерство цифрової трансформації України спільно з Міністерством оборони України та Генеральним штабом Збройних сил України запрошує на Анти-РЕБ Форум, який відбудеться 6 - 8 квітня 2023 року. З міркувань безпеки час та місце будуть повідомлені окремо.

Під час заходу будуть досліджуватися: системи супутникової, візуальної навігації та інші системи позиціювання; системи управління, телеметрії та відео зв’язку; системи автономного польоту, інерційні системи та польотні контролери.
 
За результатами проведення заходу заплановано:
 
  • шляхом практичних випробувань із застосуванням сучасних заходів радіоелектронної боротьби розмежувати дослідні зразки на системи військового та цивільного призначення;
  • провести тестування військових систем на стійкість до впливу радіоелектронного придушення;
  • встановити фактичні спроможності та технічні характеристики систем виробників БпЛА, віднесених до військового призначення, які надалі будуть рекомендуватися до використання в комплексах, що застосовуються в зоні бойових дій;
  • визначити перспективні розробки з метою їх підтримки шляхом фінансування та розміщення замовлення.
 
З огляду на вищевикладене запрошуємо до участі виробників, імпортерів, розробників та представників наукової сфери у зазначеній галузі.
 
Форма для реєстрації учасників за посиланням: https://forms.gle/ryP6S2e7Lnii63J78.
  •  Анти-РЕБ Форум
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту