День Незалежності України
День Незалежності України
Додано:24/08/2022

Вельмишановні колеги!

24 серпня Україна відзначає 31-у річницю своєї Незалежності у вкрай непростих умовах війни.  Тож прийміть найщиріші вітання з нагоди цього важливого державного свята – Дня незалежності України!

Споконвіку українська нація прагнула до власної державності, свободи, сповідувала власні традиції та звичаї, плекала рідку мову й культуру, підкреслюючи при цьому свою національну ідентичність.

Нелегка доля спіткала українців протягом багатьох тисячоліть. Однак  історія нашої держави доводить, що своєю наполегливою повсякденною копіткою працею, волелюбністю, цілеспрямованістю український народ, ЗСУ, а також Ви, наукова і освітянська громада України, забезпечують реалізацію завдань у справі подальшого утвердження української державності, правового демократичного суспільства, права на своє існування як нації і гідне європейське майбутнє, мужньо боронячи свою рідну Землю!

Щиро бажаю Вам мирного неба, особливо в такий складний період, міцного здоров’я, щастя, сімейного благополуччя у Ваших родинах, життєвих гараздів і подальших творчих здобутків у високому служінні на благо України та її працьовитого народу! Українці – незламні, мужньо переносять всі випробування з непереборним бажанням будувати  і жити у суверенній, вільній і незалежній державі!

Слава Україні!

 

З повагою

Президент ГО «НАН ВО України»                                  акад. Станіслав ТАБАЧНІКОВ

  • День Незалежності України
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту