До 115-річчя заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України
До 115-річчя заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України
Додано:08/12/2013

4-7 листопада 2013 р. на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулась міжнародна наукова конференція «EARTH BIORESOURCES AND ENVIRONMENTAL BIOSAFETY: CHALLENGES AND OPPORTUNITIES» («БІОРЕСУРСИ ПЛАНЕТИ ТА БІОБЕЗПЕКА НАВКОЛИШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»), присвячена 115-річчю НУБіП України та 15-річчю Глобальної Конфедерації Асоціацій установ вищої освіти і досліджень в галузях сільськогосподарських наук і наук про життя (GCHERA).

В конференції взяли участь представники Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП україни), Університету науки і технологій штату Айова (США), Університету ім. Гумбольдта в Берліні (Німеччина), Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (ФАО ООН), Глобальної Конфедерації Асоціацій установ вищої освіти і досліджень в галузях сільськогосподарських наук і наук про життя (GCHERA), інших вищих навчальних закладів України та зарубіжжя, Кабінету Міністрів України та Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Цій знаменній даті присвячена і книга «Імена славних сучасників. Випускники Національного університету біоресурсів і природокористування України».

Випускники Національного університету біоресурсів і природокористування України. — К.: Світ Успіху, 2013. — 232 c.

Адміністрація сайту АН ВО України вирішила зробити і свій внесок, розширивши доступ до цього надзвичайно цікавого видання. Особливо враховуючи той факт, що у складі дійсних членів і членів-кореспондентів АН ВО України понад 12% - науково-педагогічні працівники НУБіП України.

У кольоровому виданні, ілюстрованому численними світлинами, викладена інформація про сучасний стан сільського господарства в Україні та перспективи його розвитку, про найвідоміші громадські організації — асоціації, союзи, спілки, які діють в аграрному секторі України, про розвиток аграрної науки в Україні, створення і становлення Національної академії аграрних наук України, про Національний університет біоресурсів і природокористування України, історію його створення і сьогодення.

Основна частина книги присвячена нарисам про випускників НУБіП України, які зробили вагомий внесок у розвиток аграрного сектору України, лісової галузі, представників політичної, економічної та ділової еліти України.

Книга розповідає про збереження та примноження природних багатств нашої країни, зокрема лісових, про виробництво та переробку сільськогосподарської продукції і продукції тваринництва, механізацію та автоматизацію сільськогосподарської галузі, ветеринарну медицину, успішні господарства, наукові установи та навчальні заклади з аграрної освіти, про передові технології, нові відкриття учених.

Усіма здобутками та досягненнями випускники НУБіП України завдячують рідному університету — професорсько-викладацькому складу, міцній матеріально-технічній базі, славним традиціям та особливому духу, що витає в його стінах.

© Випускники Національного університету біоресурсів і природокористування України. — К.: Світ Успіху, 2013. — 232 c.

 

  • До 115-річчя заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту