Нагороду вручає ректор НУБіП України, академік Мельничук Д.О.
«Фестиваль науки – 2014» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України
Додано:30/05/2014

 

 

 

 

 У рамках VIII «Всеукраїнського фестивалю науки» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України проводився «Фестиваль науки – 2014» з відзначенням 16 травня 2014 року Дня науки. Цей рік для науки в Україні і університету був насичений багатьма подіями, як приємними, так і не дуже, але незважаючи на усі труднощі, які поставали на шляху розвитку НУБіП України, науково-інноваційна діяльність вчених університету продовжувала приносити плідні результати.

Міжнародні відзнаки Євросоюзу (у 2013-у році) отримав член Президії  АН ВО України, член Ради заслужених вчених НУБіП України, доцент кафедри ЕТІМ НУБіП України Анатолій Шостак. Комісія  з нагород  European scientific and industrial consortium "ESIC" - «Європейського науково-промислового консорціуму» Мюнхен, Німеччина  (www.euscience.info) нагородила його орденом LABORE ET SCIENTIA – ПРАЦЕЮ І ЗНАННЯМИ. Орден вручається  зарубіжним ученим «за визнаний світовою спільнотою внесок у науку і освіту».

Та ж комісія нагородила професора А. Шостака Золотою медаллю «Європейська якість». (Gold medal "European Quality") Нагородження медаллю  «є суспільним визнанням досягнень фахівця в галузі виробництва якісної наукової продукції – фундаментальних і прикладних досліджень, освітніх програм, навчально-методичних видань».

Науковців університету привітали з Днем науки ректор, Герой України, академік НАН України та НААН України Мельничук Д.О., Голова Ради заслужених вчених НУБіП України, академік Терещенко В.К. З вітальним словом від Ради молодих вчених НУБіП України виступила Галат М.В.

За підсумками наукової роботи у 2013 р. були нагороджені провідні вчені, які зробили вагомий внесок у розвиток науки та інноваційної діяльності.  Серед них Володимир Курило – перший проректор НУБіП України, віце-президент АН ВО України, всесвітньовідомий учений в галузі юриспруденції; Григорій Демидась – директор ННІ Рослинництва, екології і біотехнологій НУБіП України, голова Аграрного відділення АН ВО України, вчений європейського масштабу в галузі землеробства; Анатолій Шостак – відомий в Україні і далеко за її межами вчений-дослідник. Диплом «Фестиваль науки – 2014» йому вручив ректор університету, Герой України Дмитро Мельничук (див.фото).

  

Після закінчення офіційної частини відбувся святковий концерт за участю обдарованої молоді університету.

Щиро вітаємо зі святом всіх наукових та науково-педагогічних працівників, молодих вчених, аспірантів та студентів університету! Бажаємо міцного здоров'я, родинного затишку та добробуту, сил і наснаги, невичерпної енергії, професійної інтуїції і росту, успіхів і перемог на нелегкому, але надзвичайно цікавому шляху та нових відкриттів на славу України!

  • Герой України, академік НАН України та НААН України Мельничук Д.О.
  • Нагороду вручає ректор НУБіП України, академік Мельничук Д.О.
  • Шостак А.В. та Голова Ради заслужених вчених НУБіП України, академік Терещенко В.К. (праворуч)
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту