ІІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Системи і технології зв’язку, інформатизації та кібербезпеки: актуальні питання і тенденції розвитку»
ІІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Системи і технології зв’язку, інформатизації та кібербезпеки: актуальні питання і тенденції розвитку»
Додано:03/11/2023
Запрошуємо взяти участь у ІІІ Міжнародній науково-технічній конференції "Системи і технології зв'язку, інформатизації та кібербезпеки: актуальні питання і тенденції розвитку", яка відбудеться 30 листопада 2023 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Зазначений захід буде проведено у форматі онлайн на платформі Google Meet.
Заявки на участь у конференції та тези доповіді приймаються виключно в електронній формі  за допомогою Google Formаs  за посиланням:  https://forms.gle/Gtu1FzvWfexAvyyW7 або за QR-кодом.
Робочі мови конференції: українська, англійська (перекладачі не передбачені).
Участь у конференції безкоштовна.
Кожному учаснику. Який виступить з доповіддю на пленарному чи секційному засіданнях буде надіслано сертифікат та збірник тез доповідей у форматі PDF
 
Інформаційне повідомлення (завантажити)
  • ІІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Системи і технології зв’язку, інформатизації та кібербезпеки: актуальні питання і тенденції розвитку»
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту