КМУ оновив склад Адмінкомітету Нацради з розвитку науки
КМУ оновив склад Адмінкомітету Нацради з розвитку науки
Додано:20/10/2019

Кабінет Міністрів затвердив новий склад Адміністративного комітету Національної ради з питань розвитку науки і технологій. Відповідне розпорядження було прийнято під час засідання уряду.

Адмінкомітет за посадою очолила міністр освіти і науки Ганна Новосад. Також у нього увійшли представники міністерств та інших відомств, ОДА, Київської міськдержадміністрації, вишів, НАН та галузевих академій, Укроборонпрому тощо. Загалом Адміністративний комітет налічує 24 особи.

За словами міністра Ганни Новосад, Національна рада з питань розвитку науки і технологій складається з двох комітетів - Наукового та Адміністративного, кожен з яких має однакову кількість членів.

«До Наукового входять провідні українські вчені, він оновлюється що два роки. Адмінкомітет формується з представників Центральних органів виконавчої влади та профільних установ, що мають безпосередній вплив на прийняття рішень у сфері науки, а також регіональних держадміністрацій, на території яких є значний науковий потенціал. Оскільки склад уряду та інших органів влади було оновлено, то ми мали оновити й склад Адмінкомітету», - пояснила Ганна Новосад.

Вона також додала, що проведення першого засідання Нацради під головуванням прем'єр-міністра Олексія Гончарука планується на початок листопада.

«Оскільки Нацрада має зібратися вже за кілька тижнів, для нас було дуже важливо оперативно оновити склад Адмінкомітету», - наголосила міністр.

  • КМУ оновив склад Адмінкомітету Нацради з розвитку науки
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту