Конкурс на заміщення вакантних посад академіка і члена-кореспондента ГО «НАН ВО України»
Конкурс на заміщення вакантних посад академіка і члена-кореспондента ГО «НАН ВО України»
Додано:07/02/2022

Інформуємо, що згідно з рішенням Президії громадської організації «Національна академія наук вищої освіти України» (далі – ГО «НАН ВО України» або Академія) щоквартально оголошується конкурс на заміщення вакантних посад академіка і члена-кореспондента ГО «НАН ВО України» за такими напрямами: природничі, соціально-гуманітарні, технічні, суспільні науки.

      Відповідно до Статуту та Положення про обрання дійсних членів ГО «НАН ВО України» право висунення кандидатів на посаду академіка/члена-кореспондента мають: ректори (проректори), Вчена рада закладу вищої освіти/установи, керівники та їх заступники з наукової роботи, Вчена рада НДІ тощо.

     Академіками обираються особи із числа докторів наук, професорів, які мають стаж науково-педагогічної (лікувальної діяльності) не менше 5-10 років.

     Членами-кореспондентами Академії обираються доктори наук, у винятковому порядку кандидати наук або доктори філософії, особи, удостоєні державних звань та відзнак.

Претендентам на вакантні посади академіків/членів-кореспондентів Академії слід подати такі документи:

  1. заяву встановленого зразка (додаток 1)  на ім’я голови Конкурсної комісії, Президента Академії, акад. С.Табачнікова із обов’язковим зазначенням посади, місця роботи, контактного номера телефону та е-mail претендента;
  2. особовий листок з обліку кадрів з фотокарткою (6х4);
  3. фото в електронному вигляді у форматі jpeg не менше 3-4 мегабайти, надіслане на електронну адресу Академії : anvuz@ukr.net;
  4. копії дипломів про вищу освіту, присудження наукових ступенів та атестатів про присвоєння вчених звань (доктора наук, професора);
  5. рекомендацію ректора, проректора, керівника НДІ або Витяг з протоколу засідання Вченої ради ЗВО/НДІ;
  6. довідку-подання (додаток 2);
  7. копію трудової книжки;
  8. список наукових праць за останні 5 років;
  9. квитанцію про сплату разового вступного (3000,00 грн) та щорічного членського (1000,00 грн) внесків після рішення Президії про обрання академіком/членом-кореспондентом Академії.

    Прийом документів претендентів для розгляду Конкурсною комісією Академії здійснюється за адресою: 01054, м. Київ, вул. Тургенєвська,11, понеділок-п’ятниця з 10:00 до 16:00.

  Довідки за телефонами: (044) 486-89-16, +38 (050) 644-38-30;

  Viber +38 (095) 320-50-02, (097) 708-43-68.

      

     З повагою

Президент,

Голова Конкурсної комісії Академії,

д-р мед. н., професор,

заслужений лікар України                                                                    Станіслав ТАБАЧНІКОВ  

  • Конкурс на заміщення вакантних посад академіка і члена-кореспондента ГО «НАН ВО України»
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту