Майстер-клас «Емоційно-стресова психотерапія алкогольної залежності: сучасні нові підходи лікування та реабілітації» у рамках заходів БПР ЦТ МОЗУ
Майстер-клас «Емоційно-стресова психотерапія алкогольної залежності: сучасні нові підходи лікування та реабілітації» у рамках заходів БПР ЦТ МОЗУ
Додано:08/03/2024

Вельмишановні колеги !

 

Запрошуємо Вас взяти участь у майстер-класі «Емоційно-стресова психотерапія алкогольної залежності: сучасні нові підходи лікування та реабілітації», який відбудеться 06 квітня 2024 року на платформі ZOOM.        

Початок роботи о 10:00, закінчення – 14:30.

Реєстрацію на захід відкрито по 05.04.2024 р. (до 12:00, включно).

Для підтвердження участі у майстер-класі просимо зареєструватися, надіславши заявку на електронну адресу: maon@ukr.net (форма додається).

Участь у майстер-класі – 1000 грн з особи, які слід сплатити на розрахунковий рахунок: найменування отримувача: ГО «МАОН», код отримувача (ЄДРПОУ): 40486274, рахунок отримувача: UA243052990000026004046707076, назва банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК". Призначення платежу: «Організаційний внесок за участь у майстер-класі  06.04.2024 р. від ПІБ».

Для військових лікарів та психологів відповідного фаху даний захід БПР безкоштовно.

Майстер-клас проводить доктор медичних наук, професор, заслужений лікар України, лікар вищих категорій з психіатрії, психотерапії, наркології, медичної психології, відмінник освіти України, академік  і президент громадських організацій ГО «НАН ВО України» та ГО «МАОН» Станіслав ТАБАЧНІКОВ.

     Анотація заходу. В останні роки як в Україні, так і за кордоном спостерігається значне підвищення вживання алкогольних напоїв, і, як наслідок, зростає кількість хворих на алкогольну залежність. Окрім того, слід констатувати, що, незважаючи на великий арсенал засобів і методів, які має сучасна наркологія, ефективність лікування цього захворювання  залишається ще недостатньою. З огляду на це, доцільним є пошук нових підходів до лікування хворих з алкогольною залежністю в амбулаторних умовах як  в державних профільних спеціалізованих закладах, так і приватних нового типу (ФОП, ТОВ, медичних та реабілітаційних наркологічних центрів, клінік тощо). Слухачі будуть ознайомлені з методами емоційно-стресової психотерапії, які використовуються при лікуванні і реабілітації пацієнтів з алкогольною залежністю (включаючи модифікований варіант ЄСП по проф. Табачнікову С.І. із співавторами). 

         Мета заходу спрямована на підвищення якості та ефективності лікування пацієнтів з алкогольною залежністю.

        Зареєстровані учасники майстер-класу, які сплатили за участь у заході,  отримають посилання на онлайн-зустріч 05.04.2024 р. (включно до 16:00), а також відповідний сертифікат 10 балів за 1 день  БПР (при умові успішного проходження тестування). Провайдер № 1411.

 

Координатор: Тетяна Товалович

Контактна електронна адреса: maon@ukr.net та мобільний тел.: +380977084368.

 

Інформаційне повідомлення (завантажити)

Навачальна програма (завантажити)

Картка заходу (завантажити)

Форма заявки (завантажити)

Програма проведення заходу (завантажити)

 

 
  • Майстер-клас «Емоційно-стресова психотерапія алкогольної залежності: сучасні нові підходи лікування та реабілітації» у рамках заходів БПР ЦТ МОЗУ
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту