Міністерством освіти і науки оголошено конкурс проектів наукових досліджень
Додано:12/05/2013

 

Метою щорічного конкурсу є підвищення наукового рівня фундаментальних досліджень, практичної цінності прикладних досліджень і розробок вищих навчальних закладів та наукових установ.

Відповідно до наказу профільного міністерства, конкурсний відбір проектів наукових досліджень і розробок буде проведений за участю вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації та наукових установ, що належать до сфери управління МОН. Виконання проектів розпочнеться у 2014 році за рахунок коштів державного бюджету.

Ректорам вищих навчальних закладів та директорам наукових установ доручено до 21 червня 2013 року провести перший етап конкурсу. До 15 липня переліки проектів, що пропонуються до виконання за рахунок видатків державного бюджету, мають бути подані до департаменту наукової діяльності та ліцензування МОН.

Розгляд та затвердження результатів експертизи проектів наукових досліджень і розробок буде здійснено під час засідання Наукової ради міністерства не пізніше 15 жовтня. Після цього вищі навчальні заклади та наукові установи будуть поінформовані про результати конкурсу.

 

 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту