Міжнародна наукова конференція UNITEH у Технічному університеті - Габрово
Міжнародна наукова конференція UNITEH у Технічному університеті - Габрово
Додано:28/11/2022

Вже двадцять другий рік поспіль Технічний університет - Габрово організовує міжнародну наукову конференцію UNITEH, на якій вчені з країни та за кордоном представляють свої наукові розробки та досягнення.

Офіційне відкриття заходу відбулося в конференц-залі бібліотеки Технічного університету - Габрово, а гостями конференції були директори інститутів БАН, ректори болгарських університетів, науковці з країни та зарубіжжя та представники бізнесу.

Доцент Цанков - заступник ректора з наукової роботи Технічного університету - Габрово відкрив двадцять друге видання престижного наукового форуму. Професор Цанков підкреслив, що після подвійного рецензування у збірнику опубліковано 134 наукові доповіді, які представлені у 19 тематичних розділах. І цього року конференція зібрала науковців з університетів Сербії, Словаччини, Греції, Чехії, Литви, Боснії та Герцеговини, Туреччини та України, які представили загалом 60 наукових публікацій.

Учасників та гостей привітали ректор проф. Железазаров, пані Сидорова – регіональний губернатор Габровської області та пані Мінева – заст. Мер муніципалітету Габрово.

З доповіддю на тему «Урахування біомедичних факторів при розрахункі архітектурного та художнього освітлення» виступили проф. ХНУМГ ім. О.М. Бекетова Говоров Пилип Парамонович, проректор ТУ Габрово Пламен Цанков та аспірантка ХНУМГ ім. О.М. Бекетова Кіндінова Анастасія Костянтинівна.

Авторами було викладено принципи побудови систем архітектурно-художнього освітлення об’єктів міського середовища, запропоновано математичну модель , алгоритм і програму розрахунку об’єктів архітектурно-художнього освітлення з урахуванням впливу освітлення на людину. На прикладі освітлення бібліотечного корпусу ТУ Габрово показано практичні можливості розроблених алгоритмів і програм.

  • Міжнародна наукова конференція UNITEH у Технічному університеті - Габрово
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту