Обрано міднародного академіка до складу ГО «Національна академія наук вищої освіти України»
Обрано міднародного академіка до складу ГО «Національна академія наук вищої освіти України»
Додано:20/05/2022

Незважаючи на всі складнощі сучасних реалій та воєнний стан в нашій державі, запроваджений  у зв’язку з агресією РФ проти України, громадська організація «Національна академія наук вищої освіти України» (далі – Академія) продовжує активно функціонувати.  Міжнародна діяльність є одним із пріоритетних її напрямів. Так, збагачення навчального і наукового потенціалу шляхом обміну та використання світового досвіду, з метою підвищення професійної кваліфікації, особистісного розвитку вітчизняних науковців, модернізації підготовки майбутнього покоління,  налагодження й оптимізація міжнародного співробітництва з закладами освіти іноземних країн, зарубіжними урядовими і неурядовими організаціями, залучення представників іноземних держав до участі у роботі конгресів, з’їздів, симпозіумів, науково-практичних конференцій з міжнародною участю, круглих столів, тренінгів, семінарів тощо, підготовка спільних наукових публікацій наразі є вкрай важливими кроками для подолання ситуації, що склалася в сфері української науки та освіти.

Зазначимо, що до складу Академії входять як видатні українські науковці, так і понад 40 визнаних вчених з інших держав світу. Приємно повідомити, що до нашої академічної спільноти 22 лютого 2022 року на онлайн-засіданні Президії Академії (протокол № 1) був обраний іноземним академіком Національної академії наук вищої освіти України по загальноготехнічному відділенню віцепрезидент Хунаньського університету гуманітарних наук, науки і техніки, професор ЧЖИГУО ЧЕНЬ. Він – доктор філософії в галузі матеріалознавства та інженерії, Центральний південний університет (частина його досліджень була виконана в Австралійському ключовому центрі мікроскопії та мікроаналізу Сіднейського університету (Австралія) під керівництвом д-ра Саймона П. Рінгера, професора та директора Австралійського ключового центру мікроскопії та мікроаналізу.

Професор Чжигуо Чень читає такі лекційні курси:

-         наука та інженерія матеріалів;

-         металеві матеріали та термічна обробка;

-         фізична металургія;

-         технологія аналізу мікроструктури матеріалу тощо.

 Професор Чжигуо Чень отримав 18 національних патентів на винаходи; опублікував понад 190 рецензованих наукових праць.

Переконані, що його науковий доробок та професійний досвід неодмінно слугуватимуть надійним підґрунтям для подальшого розвитку міжнародних партнерських наукових зв’язків на користь КНР та України. Тож радо вітаємо пана професора Чжигуо Чень  з обранням іноземним академіком ГО «Національна академія наук вищої освіти України» по загальнотехнічному відділенню, бажаємо плідної співпраці, цікавих наукових проєктів та нових професійних досягнень.

 

Президія ГО «НАН ВО України»

  • Обрано міднародного академіка до складу ГО «Національна академія наук вищої освіти України»
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту