ПРАВИЛА ПУБЛІКАЦІЇ МАТЕРІАЛІВ
ПРАВИЛА ПУБЛІКАЦІЇ МАТЕРІАЛІВ
Додано:06/02/2018

 

 

ПРАВИЛА ПУБЛІКАЦІЇ МАТЕРІАЛІВ

Увага! З 1 вересня 2017 року всі матеріали публікуються виключно на
новому сайті
http://anvou.org.ua/

1. Матеріал не повинен порушувати авторські права.

2. Приймаються матеріали тільки українськоюі англійською мовами (виняток: матеріали вчених  іноземних держвав – рідною і англійською мовами)

3. Мінімальний розмір публікації складає 3000 символів, або 500 слів. Це приблизно лист формату А4 заповнений текстом. (даний пункт не стосується творчих матеріалів: методичних розробок, інноваційних проектів, результатів досліджень, наукових статей, аналітичних матеріалів на суспільні теми тощо)

4. Особливе застереження: матеріал не повинен містити граматичних, орфографічних, пунктуаційних помилок. 

5. Документ повинен мати чітку і зрозумілу структуру, важливі моменти мають бути виділені жирним шрифтом, усі списки повинні бути промарковані або пронумеровані.

6. Видаліть з вашого документу усю зайву графіку, залиште лише ті зображення, які справді мають значення. (зайвими ми вважаємо ті зображення, які лише прикрашають вашу роботу і не несуть ніякого інформаційного навантаження. Але, якщо у вашій роботі є унікальні фотоматеріали, наприклад, фото з міжнародної зустрічі, проведеного наукового форуму, конференції, засідання державного органу, цікавої лекції  чи інших заходів, то такі зображення видаляти не потрібно, це дуже цікаво, а також надає вашій роботі унікальності).

7. Публікація повинна містити усі необхідні для неї додатки, або посилання на ці додатки: (літературні джерела, презентації, відео, аудіо, інші документи тощо).

8. Матеріали для кожної публікації надсилаються окремою заявкою.

9. Матеріал повинен бути завершеним та корисним для інших користувачів.

10. Якщо матеріал буде відхилено, ми обов’язково повідомимо вас і вкажемо причину відхилення.
Якщо причина буде усунена, матеріал можна знову надіслати для публікації.

11. Ми залишаємо за собою право редагувати ваш матеріал на наш розсуд зі збереженням вашого авторства.

12. Авторськими правами на розміщений матеріал володіє її творець, який  несе юридичну та моральну відповідальність за його достовірність та якість.

  13. Адміністрація сайту може відступати від будь-якого пункту цих правил (окрім пункту 12),
якщо вважає за потрібне, діючи на власне переконання в ваших інтересах та веб-порталу.

14. Адміністрація сайту може вносити зміни до цих правил у будь-який момент. Тому, з ними варто ознайомлюватись кожного разу коли ви надсилаєте матеріал для публікації. Надсилаючи свій матеріал, ви підтверджуєте, що погоджуєтесь з усіма пунктами цих правил!

15. У випадку виникнення ситуації, що допускає неоднозначне тлумачення цих Правил, і/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Президентом АН ВО України.

Правила складені у відповідності з українським законодавством та на основі Типових рекомендацій пошукових систем Google, Мета щодо контенту, який розміщається на інформаційних сайтах.

Більш детальна інформація викладена в ДОГОВОРІ № 130409/01 та 5-и ДОДАТКАХ до нього, з якими зацікавлений читач може ознайомитись нижче.

Головне, що слід запам’ятати: наявність такого веб-порталу (сайту), як http://anvou.org.ua/    багатократно розширює можливості АН ВО України. Академію видно не лише в українському інформаційному просторі, але й у всьому світі. Це унікальний і надпотужний інструмент самопрезентації і завоювання достойного місця у науково-освітньому середовищі.

 

 

  • ПРАВИЛА ПУБЛІКАЦІЇ МАТЕРІАЛІВ
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту