Приємна подія
Приємна подія
Додано:30/01/2022

24 січня 2022 року Президія громадської організації «Національна академія наук вищої освіти України» (далі – Академія) у складі: Президента Академії доктора медичних наук, професора, Заслуженого лікаря України, акад. ТАБАЧНІКОВА Станіслава Ісаковича; Першого віцепрезидента Академії доктора медичних наук, професора, Заслуженого діяча науки і техніки України, акад. ПРОЦЮКА Раду Георгійовича; голови Наглядової ради Академії, доктора технічних наук, професора, Героя України, акад. ГРЯДУЩОГО Бориса Абрамовича; професора, акад. ПУЗІКА Сергія Олексійовича; керівника Апарату Президії Академії ТОВАЛОВИЧ Тетяни Володимирівни привітали Патріарха Київського і всієї Руси-України Святійшого Філарета з нагоди Дня його народження.

    Окрім щирих привітань і побажань міцного здоров’я, слів глибокої шани і вдячності за самовіддане служіння на благо української народу, Його Святість  Патріарха Київського і всієї Руси-України Святійшого Філарета  було нагороджено найвищою академічної відзнакою – орденом Святійшого князя Володимира за вагомий внесок у відродження української духовності.

    У скрутні часи, коли пандемія СОVІD-19 спричиняє серйозні виклики суспільству, Його Святість своєю виваженою незламною позицією, силою духу,милосердям подає неабиякий гідний приклад протистояння епідемічній загрозі та іншим негативним явищам, які постають перед нашою державою.

   Президія Академії сердечно подякувала Патріарху Київському і всієї Руси-України Святійшому Філарету за його жертовне служіння українському народу і внесок у національне державотворення.

 

 

            

 

Апарат Президії ГО «НАН ВО України» 

  • Приємна подія
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту