Привітання Міністра освіти і науки України з Днем науки
Додано:18/05/2013

 

Шановні працівники наукової сфери!
Прийміть мої найщиріші вітання і слова глибокої пошани та вдячності з нагоди вашого професійного свята – Дня науки!
 

День науки – це свято творчих, працьовитих людей, діяльність яких є символом духовної свободи та особистісного розвитку. Відзначаючи День науки, ми вкотре віддаємо належну шану як людям, чиїми досягненнями та інтелектом пишається наша держава, так і науковій сфері в цілому як запоруці економічного розвитку держави.

Сьогодні місце України у світовій спільноті значною мірою визначається саме вітчизняним науковим потенціалом. Тільки спираючись на розвинену та потужну науку, можна побудувати динамічну і конкурентоспроможну економіку, здатну забезпечувати сталий розвиток та соціальну єдність усього українського суспільства.

Переконаний, що саме завдяки вам, вашій самовідданій праці, невпинній енергії та винахідливості, українські наукові досягнення знані та шановані в усьому світі.

Тож зичу вам здоров'я, добра, родинного затишку та добробуту. Нехай творче натхнення та вдача не полишають вас на шляху новаторства, а наукові досягнення слугують на благо України!

З повагою,

Міністр освіти і науки України                                                                Дмитро Табачник

 

 

 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту