Привітання Президента ГО «НАНВО України» із знаменними державними святами – Днем Державного прапора та Днем Незалежності України!
Привітання Президента ГО «НАНВО України» із знаменними державними святами – Днем Державного прапора та Днем Незалежності України!
Додано:23/08/2024

Вельмишановні колеги!

       Щиро вітаю вас із знаменними державними святами – Днем Державного прапора та Днем Незалежності України!

       Упродовж віків наша рідна Україна пройшла довгий, складний і героїчний шлях свого становлення, виборюючи своє право на самоідентичність.                                                                           

         Під жовто-синім стягом український народ утверджував віковічну мрію про державність, соборність і суверенність нашої держави.

         В українській історії тісно переплелося чимало перемог і поразок, злетів і падінь. Споконвіку українська нація прагнула до власної державності, сповідувала свої традиції та звичаї, зазнаючи при цьому чимало усіляких утисків і поневірянь, які завжди нагадуватимуть про звитяжні і непересічні сторінки нашого минулого. 

        Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національної єдності і свободи завжди були притаманні нашому народу.

         Сьогодні наша держава переживає вкрай непрості часи російської агресії. На долю українського народу випали тяжкі випробування. Та вони лише загартовують і роблять його сильнішим. Незважаючи на перепони, ми впевнено крокуємо до  заповітної мрії багатьох поколінь – розбудови високорозвиненої, незалежної, суверенної, могутньої  та процвітаючої  європейської держави.

    Сердечно бажаю вам, дорогі колеги, мирного неба, міцного здоров’я, сімейного затишку у ваших родинах, впевненості у завтрашньому дні,  усіляких життєвих гараздів, подальших творчих здобутків у високому служінні на благо України та її працьовитого й волелюбного народу!

 Слава Україні!

 

З повагою,

президент ГО «НАН ВО України», д-р мед.н., професор,

заслужений лікар України, відмінник освіти України                  Станіслав ТАБАЧНІКОВ                                                                                                             

  • Привітання Президента ГО «НАНВО України» із знаменними державними святами – Днем Державного прапора та Днем Незалежності України!
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту