Привітання ректору НУБіП України Ніколаєнку С.М.
Вітання ректору НУБіП України Ніколаєнку С.М.
Додано:25/05/2023

Президія громадської організації «Національна академія наук вищої освіти України» щиро вітає ректора НУБіП України, доктора педагогічних наук, професора, академіка НАПН України НІКОЛАЄНКА С.М. із знаменною датою - 125-річчям від дня створення Національного університету біоресурсів і природокористування України!

 Очолюваний Вами заклад вищої освіти - один з провідних університетів країни, який здійснює значний вплив на науковий, кадровий, інтелектуальний та економічний розвиток нашої держави. Незважаючи на воєнну агресію рф проти України, Ви активно і цілеспрямовано працюєте над реалізацією пріоритетів державної політики у сфері освіти, насамперед, забезпеченням доступу молодого покоління до здобуття якісної вищої освіти європейського рівня та створенням умов для всебічного гармонійного розвитку особистості.

Глибоко переконані, що професіоналізм професорсько-викладацького складу та бажання студентів вашого прекрасного вишу принесе свої результати, і ми разом подолаємо всі перешкоди й виклики, що стоять перед нашою державою у такий непростий для неї період.

Бажаємо Вам та очолюваному Вами колективу мирного неба, міцного здоров’я, натхнення, подальших творчих здобутків, не зупинятися на досягнутому, впевнено крокувати вперед!

Нехай і надалі Ваша праця приносить користь рідній Україні задля її Перемоги!

Слава Україні! 

 

З глибокою повагою,

Президент, д-р мед.н., професор, заслужений лікар України              Станіслав ТАБАЧНІКОВ

 

  • Привітання ректору НУБіП України Ніколаєнку С.М.
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту