Привітання з Днем працівника освіти!
Привітання з Днем працівника освіти!
Додано:01/10/2022

Вельмишановні колеги!

 

У першу неділю жовтня працівники галузі освіти традиційно відзначають своє професійне свято.

З цієї приємної нагоди Президія ГО «Національна академія наук вищої освіти України» щиро вітає усіх педагогів та освітян з Днем працівника освіти України!

У такий вкрай непростий для нашої країни воєнний час,  на плечі саме працівників освіти лягає відповідальність за освітній процес і виховання молодого покоління. Ви формуєте майбутнє нашої держави і щодня робите вагомий внесок у розбудову України, виховуючи її громадян, передаючи кожному учню і студенту неоціненний скарб освіченості, високої духовності, багатий досвід (і життєвий, і науковий, і творчий), наставляєте на шлях добра, миру, толерантності. Педагог – це людина, серце якої завжди наповнене добротою та мудрістю. Цими чудовими рисами Ви щедро ділитесь зі своїми вихованцями.

 Висловлюємо слова великої вдячності за Вашу  творчу, самовіддану та таку нелегку працю, сумлінне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і те безкорисливе добро, яке Ви даруєте своїм учням.

То ж щиро бажаємо Вам, шановні освітяни, мирного неба над головою, міцного здоров’я, щастя, благополуччя у Ваших родинах, подальших творчих здобутків, невичерпної наснаги й натхнення, добра та процвітання на користь нашої України!

Слава Україні!

З вірою в нашу Перемогу!

Президія ГО «НАН ВО України»

 

  • Привітання з Днем працівника освіти!
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту