Привітання з Днем знань та початком нового навчального року!
Привітання з Днем знань та початком нового навчального року!
Додано:02/09/2024

Вельмишановні колеги!

Президія ГО «Національна академія наук вищої освіти України» щиро вітає вас з Днем знань та початком нового навчального року! Зазвичай навчальний рік відкривається святковою лінійкою і урочистостями. Однак, третій рік поспіль це свято водночас і веселе, і сумне: учні та здобувачі освіти сідають за парти в умовах воєнного стану. Війна рф проти нашої держави внесла свої корективи і в освітній процес. Але незважаючи на воєнні дії, хочеться висловити слова глибокої вдячності педагогам, які щедро діляться своїми знаннями і досвідом, виховують молоде покоління у надскладний період для історії нашої держави.

Бажаємо вам, дорогі колеги, міцного здоров’я, мирного неба, подальших творчих успіхів та нових звершень, натхнення, злагоди і добробуту у Ваших родинах!

Нехай цей рік почнеться вдало і проходить мирно й успішно, а здобуті знання і навички відкривають нові перспективи та починання.

Переконаний, що Ваші навички, розум, мудрість та щоденна наполеглива копітка праця є запорукою успіхів у розвитку нашої країни і Перемоги!

Слава Україні!

 

З повагою

Президент,

доктор медичних наук, професор,

заслужений лікар України,

відмінник освіти України                                     Станіслав ТАБАЧНІКОВ

  • Привітання з Днем знань та початком нового навчального року!
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту