Привітання з нагоди Дня Конституції України!
Привітання з нагоди Дня Конституції України!
Додано:28/06/2022

Шановні колеги!

Прийміть сердечні вітання з нагоди державного свята — Дня Конституції України. Цей день назавжди увійшов в історію нашого суспільства, у якому непорушність закону, принципи соборності, верховенства права, демократичності, єдності території і рівність всіх перед ним є основними постулатами для розвитку будь-якої цивілізованої країни.

У вкрай непростий період російської агресії, який нині переживає наша держава, глибоко переконаний, що українці й надалі будуть відстоювати задекларовані у Основному законі права та свободи громадян на освіту і науку, територіальної цілісності, недоторканності у такій непростій боротьбі за свою національну ідентичність.

Цього дня  не можна не згадати, що Конституція Пилипа Орлика, нашого співвітчизника, заклала основу розвитку українського конституціоналізму й стала визначною історичною пам'яткою української та європейської політичної думки.

Конституція України, ухвалена 28 червня 1996 року на 5-й сесії Верховної Ради України 2-го скликання, увійшла в суспільне життя як головна запорука державності, демократії, незалежності і соборності України.

Щиро бажаю Вам, дорогі колеги, мирного неба, міцного здоров’я, благополуччя, злагоди, родинного затишку, якнайскорішого подолання всіх викликів, які зараз постали перед нашим народом, наснаги в роботі та житті на благо нашої рідної Батьківщини!

Слава Україні!

 

З повагою

Президент ГО «НАН ВО України»,

Заслужений лікар України,

д-р мед.н., професор                                                                              акад. Станіслав ТАБАЧНІКОВ

  • Привітання з нагоди Дня Конституції України!
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту