Привітання з нагоди Всесвітнього дня психічного здоров'я
Привітання з нагоди Всесвітнього дня психічного здоров'я
Додано:11/10/2023

Вельмишановні колеги!

 

10 жовтня відзначається Всесвітній день психічного здоров'я. Щиро вітаю Вас з цим професійним святом, яке було засноване ВООЗ у 1992 році і покликане, щоб привернути увагу до проблем психічного здоров’я у світі!

Відомо, що здоров’я населення залежить від рівня добробуту всього суспільства і від його уваги до актуальних проблем сьогодення. Психічне здоров'я – це стан благополуччя, в якому особистість реалізує свої здібності, може протистояти життєвим ситуаціям, особливо в такий непростий воєнний час, продуктивно працювати та робити внесок у розвиток суспільства. У цьому сенсі психічне здоров'я є основою благополуччя людини і ефективного функціонування спільноти.

Бажаю Вам життєвих сил, енергії, наснаги, оптимізму, душевної рівноваги та спокою, гармонії у всьому!

Будьте уважними один до одного, залишайтеся завжди бадьорими, сильними духом попри всі політичні, економічні та інші життєві та воєнні негаразди, оберігайте власне психічне здоров’я. Пам’ятайте, що фізичне здоров’я неможливе без здоров’я психічного!

 

З повагою

Президент ГО «НАН ВО України»

доктор медичних наук, професор,

заслужений лікар України                                     Станіслав ТАБАЧНІКОВ

 

  • Привітання з нагоди Всесвітнього дня психічного здоров'я
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту