Програма Міжнародної науково-практичної конференції «Освіта і наука в період глобальних криз та конфліктів у ХХІ столітті»
Програма Міжнародної науково-практичної конференції «Освіта і наука в період глобальних криз та конфліктів у ХХІ столітті»
Додано:06/12/2023

Вельмишановні колеги !

ГО «Національна академія наук вищої освіти України» спільно з Українським державним університетом імені Михайла Драгоманова, ДУ «Інститут ендокринології та обміну речовин імені В.П. Комісаренка НАМН України», ДУ «Інститут неврології, психіатрії та наркологіїЇ НАМН України», Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді МОН України, Київським університетом імені Бориса Грінченка, Польським кампусом Київського медичного університету (м. Битош, Польща), Технічним університетом-Габрово (Болгарія), ГО «Спілка освітян України», ГО «Міжнародна академія освіти і науки», ГО «Асоціація психотерапевтів і психоаналітиків України», ВГО «Українська асоціація лікарів-психологів» організовує Міжнародну науково-практичну конференцію «Освіта і наука в період глобальних криз та конфліктів у ХХІ столітті», яка відбудеться 08-09 грудня 2023 року на платформі ZOOM. Початок першого пленарного засідання 08.12.2023 р. – о 10:00; закінчення – 18:00; 09.12.2023 р. – секційні засідання за науковими напрямами (природничі, суспільні, соціально-гуманітарні, технічні) з 10:00 до 14:00. Друге пленарне засідання: 15:00 – 16:30.

Програма конференції (завантажити)

  • Програма Міжнародної науково-практичної конференції «Освіта і наука в період глобальних криз та конфліктів у ХХІ столітті»
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту