Результати  конкурсу «Краще видання 2023 року», який щорічно проводить ГО «Національна академія наук вищої освіти України»
Результати конкурсу «Краще видання 2023 року», який щорічно проводить ГО «Національна академія наук вищої освіти України»
Додано:22/12/2023

Шановні колеги!

30 листопада 2023 року завершився конкурс «Краще видання 2023 року», який щорічно проводить ГО «Національна академія наук вищої освіти України». Незважаючи на воєнний стан, що запроваджений у нашій країні, загалом на конкурс було представлено понад 175 робіт з різних номінацій. Такий результат надихає на подальші звершення задля нашої Перемоги над агресором і ще раз доводить, що українці – це незламна освічена нація, яка міцно тримає не тільки воєнний, а й освітній науковий та культурний фронти. Відрадно, що кожна праця вирізняється своєю креативністю, оригінальністю, новизною, цілеспрямованістю.

Президія Академії, Організаційний комітет  та  Комісія журі Конкурсу щиро вдячні усіх, хто долучився до цього заходу у такий непростий час, подав свої праці та принагідно вітає лауреатів і бажає подальших творчих здобутків.

Підсумки конкурсу «Краще видання 2023 року» наведено у протоколі № 1 від 04.12.2023 р. (завантажити).

Щодо отримання дипломів лауреатів та сертифікатів конкурсу, то всі документи будуть надіслані лауреатам і конкурсантам на вказані у супровідних документах електронні адреси до 30 грудня 2023 року.

          

Слава Україні!

 

З повагою

Оргкомітет та Конкурсна комісія ГО «НАН ВО України»

 

  • Результати  конкурсу «Краще видання 2023 року», який щорічно проводить ГО «Національна академія наук вищої освіти України»
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту