ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Додано:13/10/2021

Шановні колеги!

Традиційно у світлий день Покрови Пречистої Богородиці, яка споконвіку вважалася заступницею і покровителькою Українського козацтва, відзначається День захисника України! Це водночас і релігійне, і національне свято, яке духовно об’єднує наш народ, живить його вірою у повсякчасне заступництво Божої Матері за людській рід, мир, добро на рідній землі.

Сердечно вітаю Вас із цим світлим святом, що уособлює доблесть, звитягу, героїзм, відвагу, незламний дух українців, оборонців та визволителів нашої Батьківщини!

Тож нехай сила та мужність завжди живляться любов’ю й підтримкою близьких і рідних, а вдома на Вас завжди чекають затишок, гармонія та спокій. 

Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, особливо в такий непростий період пандемії СОVID-19, сили духу, віри, надії, добра, наснаги, мирного, безхмарного неба,  щастя, радощів, всіляких гараздів, віри у світле майбутнє та процвітання нашій славній Україні!

 

З повагою,

Президент, д-р мед.н., професор,

акад. ГО «НАН ВО України»                                 Станіслав ТАБАЧНІКОВ

  • ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту