Семінар «Емоційно-стресова психотерапія алкогольної залежності в модифікації професора Станіслава Табачнікова»
Семінар «Емоційно-стресова психотерапія алкогольної залежності в модифікації професора Станіслава Табачнікова»
Додано:15/09/2023

Вельмишановні колеги !

Запрошуємо Вас взяти участь у семінарі «Емоційно-стресова психотерапія алкогольної залежності в модифікації професора Станіслава Табачнікова», який відбудеться 17-18 листопада 2023 року на платформі ZOOM.         

У перший день початок роботи з 14:00 до 17:00; у другий – з 10:00 до 13:00.

           Реєстрацію на захід відкрито з 18.09.2023 р. по 15.11.2023 р. включно.

           Для підтвердження участі у семінарі просимо зареєструватися, надіславши заявку на електронну адресу: nanvuz@ukr.net (форма додається).

Участь у семінарі – 1500 грн з особи, які слід сплатити на розрахунковий рахунок – найменування отримувача: ГО «НАН ВО УКРАЇНИ», код одержувача: 35138443. Рахунок отримувача у форматі відповідно до стандарту IBAN: UA383052990000026006046708017. Назва банку: АТ КБ «ПриватБанк». Призначення платежу: «Організаційний внесок за участь у семінарі від ПІБ».

* Для військових лікарів відповідного фаху безкоштовно.

           Семінар проводить доктор медичних наук, професор, академік ГО «НАН ВО України» та ГО «МАОН», заслужений лікар України, лікар вищих категорій за фахом «Психіатрія», «Наркологія», «Психотерапія» та «Медична психологія» зі стажем навчальної і лікувальної роботи в цьому напрямку понад 50 років, відмінник освіти України, президент громадських організацій «Національна академія наук вищої освіти України», «Міжнародна академія освіти і науки» та «Асоціація психотерапевтів  і психоаналітиків України» Станіслав ТАБАЧНІКОВ.

Анотація заходу. В останні роки як в Україні, так і за кордоном спостерігається значне підвищення вживання алкогольних напоїв, і, як наслідок, зростає кількість хворих на алкогольну залежність. Окрім того, слід констатувати, що, незважаючи на великий арсенал засобів і методів, які має сучасна наркологія, ефективність лікування цього захворювання  залишається доволі низькою. З огляду на це, доцільним є пошук нових підходів до лікування алкогольної залежності в амбулаторних умовах як державних профільних спеціалізованих закладів, так і нового типу (ФОП, ТОВ тощо).

Класифікація розладів внаслідок вживання ПАР (блок L1 – 6 С4).

Історичні аспекти розвитку психотерапії. Класифікація методів та методик психотерапії. Сугестивні методи: сугестія, гіпносугестивна психотерапія. Самонавіювання і аутотренінг. Емоційно-стресова психотерапія, плацеботерапія, раціональна психотерапія по Дюбуа, роз’яснювальна психотерапія по І.З. Вельвовському.

Мета заходу спрямована на поглиблення знань та вмінь фахівців відпоавідного профілю щодо методів ЕСП, а також підвищення якості і ефективності лікування пацієнтів з алкогольною залежністю.

          До участі у семінарі запрошуються лікарі-психіатри, лікарі-наркологи, психотерапевти, лікарі-психологи, медичні психологи, практичні психологи, які працюють в закладах охорони здоров’я, аспіранти, магістри та  інтерни за даним фахом.

Зареєстровані учасники семінару, які сплатили за участь у заході БПР отримають посилання на онлайн-зустріч 16-17.11.2023 р., а також відповідний сертифікат (20 балів), провайдер № 1407.

 

Координатор: Тетяна Товалович

Контактна електронна адреса: n­­­­­­­­­­­­­­­­­­anvuz@ukr.net, тел.: +380977084368.

 

 

Інформаційне повідомлення (завантажити)

Картка заходу (завантажити)

Форма заявки (завантажити)

  • Семінар «Емоційно-стресова психотерапія алкогольної залежності в модифікації професора Станіслава Табачнікова»
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту