ШАНОВНІ КОЛЕГИ!!!
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!!!
Додано:03/08/2020

                                                                               ШАНОВНІ КОЛЕГИ!!! 

Незважаючи на негаразди, пов'язані з епідеміологічною ситуацією в Україні та в цілому у світі, сповіщаємо Вас про проведення VI Міжнародної науково-практичної конференції: "Сучасні технології промислового комплексу" (СТПК–2020) , яка відбудеться з 29 вересня по 04 жовтня 2020 року. 

Більшість доповідей планується заслухати у дистанційному режимі за допомогою платформи Zoom, однак пленарне засідання відбудеться 29 вересня в ХНТУ згідно з програмою конференції, яку буде надіслано пізніше,  з відповідним дотриманням санітарно-гігієнічних і санітарно-протиепідемічних правил та норм, визначених постановою Кабінету Міністрів України.

На пленарне засідання запрошуються усі охочі, члени програмного комітету і автори секційних доповідей із інших закладів вищої освіти та інших міст України.

На початок роботи конференції буде надіслано електронний варіант збірника "Матеріали конференції СТПК-2020" – безкоштовно . 

Тези доповідей можуть бути надані однією з офіційних мов конференції (українська, російська, англійська) та подаються авторами в електронному варіанті, який необхідно направити на електронну адресу конференції stpk_kntu@kntu.net.ua до 09 вересня 2020 року . Чекаємо Ваші тези . 

Розміщення гостей конференції з інших міст і культурно-пізнавальна програма у 2020-му  році плануються на рівні проведення попередніх конференцій СТПК

Але ми всі сподіваємося на поліпшення епідеміологічної ситуації та будемо раді провести конференцію традиційно на березі Чорного моря у містечку Залізний Порт. Про що обов'язково буде сповіщено пізніше.

БАЖАЄМО ГАРНОГО ЛІТНЬОГО ВІДПОЧИНКУ В ПЕРІОД ВІДПУСТОК ТА ПЛІДНОЇ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКОЇ ПРАЦІ!!!  

 

 

З повагою Федорчук Дмитро
СТПК - 2020 

моб.тел. 0951844879 

 

  • ШАНОВНІ КОЛЕГИ!!!
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту