ЩИРО ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!
ЩИРО ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!
Додано:30/04/2020

      01 травня свій Ювілей святкує доктор медичних наук, професор, в.о. директора ДУ «Науково-дослідний інститут психіатрії МОЗ України», президент Асоціації психотерапевтів і психоаналітиків України, президент  громадської організації «Національна академія наук вищої освіти України» (далі – Академія) ТАБАЧНІКОВ СТАНІСЛАВ ІСАКОВИЧ.

   З цієї приємної нагоди Президія Академії адресує найщиріші й сердечні вітання! Відрадно, що ваш багатий життєвий і професійний досвід, почуття відповідальності, вболівання за здоров’я та життя українців принесли заслужений авторитет серед усієї медичної спільноти. Під наставництвом проф. С. Табачнікова виконано та захищено 17 докторських і 23 кандидатських дисертації; він є автором понад 500 наукових праць.  Та Станіслав Ісакович не зупиняється на досягнутому. То ж нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею.

   Щиро бажаємо Вам, вельмишановний Станіславе Ісаковичу, міцного здоров’я, подальших творчих успіхів, життєвої енергії та наснаги у ваших добрих справах, в усіх починаннях і звершеннях на користь нашої Академії та неньки України!

   Доброго вам здоров’я, мирного неба, щастя безмежного, сімейного затишку, Божої ласки на многії-многії літа!

 

 

З  глибокою повагою та найщирішими побажаннями,

Президія ГО «НАН ВО України»

  • ЩИРО ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту