ЩИРО ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!
ЩИРО ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!
Додано:25/05/2020

      25 травня свій Ювілей святкує доктор ветеринарних наук, професор, заслужений працівник народної освіти України, відмінник освіти України, відмінник аграрної освіти та науки, віце-президент  громадської організації «Національна академія наук вищої освіти України» (далі – Академія) РУДИК СТАНІСЛАВ КОСТЯНТИНОВИЧ.

   З цієї приємної нагоди Президія Академії адресує найщиріші й сердечні вітання! Відрадно, що ваш багатий життєвий і професійний досвід, почуття відповідальності, заслужили авторитет серед усієї наукової спільноти.

Проф. С. Рудик займається такими науковими напрямками: дослідження переднього відділу органів травлення хребетних тварин; історія ветеринарної медицини; фольклор; релігія. Член Європейської асоціації закладів ветеринарної медицини (1992), Європейської асоціації ветеринарних анатомів (1996) та Всесвітньої асоціації ветеринарних анатомів (1989), Всесвітньої асоціації істориків ветеринарної медицини (1996). За роки наукової і викладацької діяльності підготував 7 докторів і 15 кандидатів наук. Автор близько 800 публікацій, з них 6 патентів і 86 книг. Під його редакцією вийшла монографія «Історія ветеринарної медицини України». Вперше у світовій практиці він підготував «Курс лекцій з історії ветеринарної медицини» й видав 15 монографій з історії галузі[1]. Є автором перших українських підручників «Анатомія свійських тварин», «Морфологія сільськогосподарських тварин», двотомного «Курс лекцій з порівняльної анатомії», практикуму та словника. Та Станіслав Костянтинович не зупиняється на досягнутому. То ж нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею.

   Щиро бажаємо Вам, вельмишановний Станіславе Костянтиновичу, міцного здоров’я, подальших творчих успіхів, життєвої енергії та наснаги у ваших добрих справах, в усіх починаннях і звершеннях на користь нашої Академії та неньки України!

   Доброго вам здоров’я, мирного неба, щастя безмежного, сімейного затишку, Божої ласки на многії-многії літа!

 

 

З  глибокою повагою та найщирішими побажаннями,

Президія ГО «НАН ВО України»

  • ЩИРО ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту