Щорічний конкурс «Краще видання року»
Щорічний конкурс «Краще видання року»
Додано:01/08/2023

Вельмишановні колеги!

Інформуємо, що ГО «Національна академія наук вищої освіти України» з метою всебічної підтримки освітян та науковців, талановитих молодих учених проводить щорічний конкурс на краще видання, яке отримало визнання серед наукової та освітянської спільноти (період видання - з 2021-го по 2023 рр. включно).

Граничний термін подання конкурсних робіт та супровідних документів – до 30.11.2023 року.

Загальні вимоги до конкурсних робіт та супровідних документів:

1. Конкурсні роботи подаються в електронному (на е-mail: nanvuz@ukr.net для електронного видання) та друкованому вигляді за адресою: 01054, м. Київ, вул. Олександра Кониського (колишня – Тургенєвська),11, офіс 1.1.
2. На конкурс приймаються:

  • монографії;
  • підручники;
  • навчальні посібники;
  • праці молодих вчених;
  • винаходи;
  • художня література.

3.  Супровідні документи:

3.1 Лист-подання, в якому вказується точна назва установи, вишу або іншої організації, що подає конкурсну роботу; назва праці; рік і місце її видання; видавництво, де віддруковано; прізвище, ім'я, по батькові, посада, місце роботи (або навчання) та основні дані про кожного автора (***обов’язково електронна адреса та номер мобільного телефону для контактів). Лист-подання підписується керівником підрозділу чи установи. Якщо керівник входить до складу авторів, лист візується його заступником.

3.2 Анотація, яка містить коротку характеристику конкурсної роботи і її значення для освітнього процесу, наукових досліджень тощо (обсягом не більше двох сторінок друкованого тексту формату А4, шрифт 14), підписана авторами).

Організаційний внесок за участь у конкурсі становить 380 грн (для виготовлення дипломів  лауреатів і сертифікатів учасників тощо).

Нащі реквізити: найменування отримувача: ГО «НАН ВО УКРАЇНИ»

Код одержувача: 35138443

Рахунок отримувача у форматі відповідно до стандарту IBAN: UA383052990000026006046708017

Назва банку: АТ КБ «ПриватБанк»

Призначення платежу: «Оргвнесок за участь у конкурсі від ПІБ»

 

        Примітка. На конкурс не приймаються роботи, які раніше були удостоєні премій НАН України чи галузевих академій або спеціальних премій інших відомств, що присуджуються за конкурсами, а також праці, де кількість авторів перевищує 5 осіб.

                                                                     *     *     *

     1. У конкурсі можуть брати участь наукові співробітники, викладачі, стажери-дослідники, докторанти та аспіранти закладів вищої освіти, науково-дослідних установ, вітчизняні і зарубіжні студенти.

     2. Право висувати кандидатів на здобуття премій надається вченим радам закладів вищої освіти та НДІ, а також громадським організаціям або шляхом самовисування.

     3. За результатами конкурсу переможцям видаються дипломи та сертифікати встановленого зразка.

     4. У разі виникнення питань звертатися за електронною адресою: nanvuz@ukr.net.

 

Більше інформації міститься за посиланням:

Наказ № 17 від 28.07.2023 р. «Про проведення щорічного конкурсу на «Краще видання року»

  • Щорічний конкурс «Краще видання року»
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту