Світла та Вічна пам’ять …
Світла та Вічна пам’ять …
Додано:26/04/2023

Колективи Дунайського інституту Національного університету «Одеська морська академія» та громадської організації "Національна академія наук вищої освіти України" у глибокій жалобі з приводу передчасної смерті доктора історичних наук, професора, академіка Ярмоленко Марії Іванівни. Несподівана смерть – на 61 році життя – втрата для рідних, близьких, колег і друзів. Нехай добрий, світлий спомин про Марію Іванівну назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто її знав, любив та шанував. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі гарні справи, завжди будуть сильніші, ніж смерть!

Творчий шлях педагога, керівника, науковця був вагомим та яскравим. З 2007р. по 2015р. Марія Іванівна Ярмоленко займала посаду декана Ізмаїльського факультету Одеської національної морської академії. З 2015р. по 2016р. - директор Дунайського інституту Національного університету «Одеської морська академія». Завдяки її наполегливим зусиллям, Ізмаїльський факультет було перетворено у 2015 році на Дунайський інститут Національного університету «Одеська морська академія».

За багаторічну сумлінну працю та особистий внесок в успішну організацію освітньої та науково-дослідної роботи, за досягнення у справі підготовки висококваліфікованих фахівців для морського та внутрішнього водного транспорту, за високий професіоналізм Марію Іванівну Ярмоленко нагороджено відзнаками: Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти 2022», Почесною грамотою МОН; орденами «Патріот України» та «Науковець року 2019», медалями «Патріот Одещини», «За вагомий внесок в розвиток освіти і науки», «За заслуги в галузі освіти і науки» та медаллю ім. Ярослава Мудрого; визнана Всеукраїнським Проектом «Успішна жінка 2015». 

У пам’яті співробітників Дунайського інституту Національного університету «Одеська морська академія» Марія Іванівна назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи. Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлої. Вічна світла пам’ять нашій колезі …

  •  Світла та Вічна пам’ять …
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту