Увага! Надзвичайно важливо!
Всім небайдужим членам Академії
Додано:30/09/2016

 

 

 

Увага! Надзвичайно важливо!

 Наближаються звітно-виборні Загальні  збори, на яких (крім багатьох інших питань) треба обов’язково затвердити нову редакцію Статуту – головного документу, котрий регламентує всі  всі види діяльністі Академії.

 Адміністрація сайту відкрила у розділі «Документи» спеціальну рубрику «Статут Академії», де на розгляд членів академії і наукової громадськості з метою широкого обговорення запропоновано Проект нової редакції Статуту ВГО АН ВО України, що зумовлено новою законодавчою базою і необхідністю оптимізувати роботу Академії.

 Як зазначив Президент Академії і її засновник М. І. Дубина «нашим першочерговим завданням є внесення таких змін та доповнень до Статуту Академії, які б не замарали її авторитет, набутий з моменту заснування та  відповідали б усім законодавчим вимогам. Цей документ - обличчя Академії, який створюється на тривалий час».

 Він також звернув особливу увагу на ті аспекти проекту Статуту, які мають бути обов‘язково відображені у документі: порядок набуття і припинення членства в Академії, права та обов'язки її членів; наявність наукових ступенів (доктора наук для академіків, кандидата наук для член-кореспондентів) та вчених звань (професора, доцента – відповідно); терміни перебування в Академії; структура, функціональні обов‘язки керівних органів, тощо.

-Крім того, разом із розробкою нової редакції Статуту Академії, вважаю доречним  також оновити Положення про Президію, Положення про Відділення, Положення про обрання академіків та Положення про контрольно-ревізійну комісію, про що згадується в тексті Статуту.

 Усім бажаючим, небайдужим до діяльності Академії пропоную долучитись до обговорення Нової редакції Статуту АН ВО України та прошу висловити зауваження, заперечення і пропозиції, - підкреслив Президент.

 

Адміністрація сайту відкрила також новий розділ «НАЗУСТРІЧ ЮВІЛЕЮ». Небайдужі читачі можуть подавати сюди не  лише РЕЛЯЦІЇ і ВІТАЛЬНІ матеріали до 25-річчя АН ВО України (у 2017 році), але й розмістити тут аналітичні, критичні, філософські роздуми тощо. Це може стосуватись також ЮВІЛЕЇВ (круглих дат) видатних, знаних в Україні та за її межами вчених – членів Академії.

Адміністрація сайту нагадує, що сайт двомовний і пропонує  подавати друковані матеріали не лише українською, але й англійською мовами (див. приклади розміщення) і тоді інформація буде доступна всьому світові.

Адміністрація сайту звертає увагу, що наш сайт безпосередньо пов’язаний з усіма популярними соцмережами, отож будь-який матеріал (статті, журнали, повідомлення) може бути легко конвертований у Твіттер, Вконтакте, Онокласники, ЖЖ, ФейсБук та інші. Можна також писати відгуки, рецензії, влаштовувати форуми тощо.

КОРИСТУЙТЕСЬ НЕОБМЕЖЕНИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ САЙТУ!

  • Увага! Надзвичайно важливо!
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту