Вельмишановні колеги!
Вельмишановні колеги!
Додано:19/08/2021

Вельмишановні колеги!

Щиро вітаю Вас із знаменними національними святами – Днем Державного Прапора та 30-річчям Незалежності України!

По праву це свята суспільної злагоди, миру і єднання нації в ім'я процвітання рідної країни.

Наша Україна славиться своєю багатою  історією, давніми традиціями, невичерпною  культурою, милозвучною мовою, працьовитістю та сумлінністю українського народу, який своєю наполегливістю та прагненням до свободи виборов власну незалежність.

В українській історії тісно переплелося чимало перемог і поразок, підйомів та спадів. Споконвіку українська нація прагнула до власної державності, сповідувала свої традиції та звичаї, зазнаючи при цьому чимало усіляких утисків і поневірянь, які завжди нагадуватимуть про звитяжні і непересічні сторінки нашого національного становлення.

Сьогодні наша держава переживає вкрай непрості часи. На долю українського народу випали тяжкі випробування (агресія з боку РФ, пандемія СОVID-19). Та з роками вони лише загартовують його і роблять його сильнішим. Незважаючи на перепони, ми впевнено крокуємо до  заповітної мрії багатьох поколінь – розбудови високорозвиненої, незалежної, суверенної, могутньої  та процвітаючої  європейської держави.

Своєю наполегливою повсякденною копіткою працею, цілеспрямованістю, толерантністю і небайдужістю до запитів українського суспільства саме Ви, наукова і освітянська спільнота України, забезпечуєте реалізацію завдань у нелегкій  справі подальшого утвердження української державності, розбудови правової демократичної проєвропейської держави, її динамічного соціально-економічного, освітнього та культурного розвитку.

Сердечно  бажаю Вам, дорогі колеги,  мирного неба, міцного здоров’я, сімейного затишку  у Ваших родинах, впевненості у завтрашньому дні,  усіляких життєвих гараздів, подальших творчих здобутків у високому служінні на благо України та її працьовитого й волелюбного народу!

 Слава Україні! Героям слава!

З повагою,

д-р мед.н., професор,

Заслужений лікар України,

Президент ГО «НАН ВО України»           Станіслав ТАБАЧНІКОВ

  • Вельмишановні колеги!
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту