Відбулася Загальна звітно-виборча онлайн-конференція ГО «Національна академія наук вищої освіти України»
Відбулася Загальна звітно-виборча онлайн-конференція ГО «Національна академія наук вищої освіти України»
Додано:17/04/2024

Шановні колеги!

 

13 квітня 2024 року на платформі ZOOM відбулася Загальна звітно-виборча онлайн-конференція ГО «Національна академія наук вищої освіти України» (далі – ГО «НАН ВО України» або Академія), яка є однією з найбільш потужних громадських організацій у галузі освіти і науки в Україні.

У роботі онлайн-конференції взяли участь 146 делегатів. На початку зібрання присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів ЗСУ та цивільного населення внаслідок вторгнення рф на територію нашої держави. Також вшанували пам’ять першого президента Академії, доктора філологічних наук, професора, академіка Дубини Миколи Івановича та академіків, які відійшли у вічність у 2017-2024 рр.

ГО «Національна академія наук вищої освіти України», незважаючи на всі негативні виклики часу (пандемія СОVID-19, війна рф проти України), є дієвою і, засновуючись на традиціях та здобутках, закладених її засновником і першим президентом, активно функціонує відповідно до мети і Статутних завдань. Про це у своєму звіті за 2017-2024 роки наголосив її президент, доктор медичних наук, професор, заслужений лікар України, відмінник освіти України, акад. Станіслав Табачніков. В обговоренні звіту взяли участь низка віцепрезидентів і члени Академії. Робота Президії ГО «НАН ВО України» за вказаний вище період була оцінена на «відмінно». Проф. Станіслав Табачніков відзначив внесок у розбудову української освіти і науки багатьох членів ГО «НАН ВО України», коротко зупинився на основних досягненнях Академії та окреслив перспективи подальшої її діяльності.

 На Загальній звітно-виборчій онлайн-конференції відбулися вибори президента ГО «НАН ВО України» шляхом відкритого електронного голосування через підняття «віртуальної руки». Зазначимо, що на посаду президента Академії надійшли документи тільки від чинного президента і Президією була висунута лише одна його кандидатура.

За результатами відкритого електронного голосування Станіслав ТАБАЧНІКОВ із 146 зареєстрованих делегатів здобув 134 голоси «за»  (протокол додається). Також відповідно до Статуту Академії відбулися інші виборчі процедури (обрання Президії, Контрольно-ревізійної та Мандатної комісій, першого віцепрезидента, віцепрезидентів, головного ученого секретаря).

Новообраний Президент Академії звернувся до всіх присутніх зі словами подяки та побажаннями міцного здоров’я, подальших успіхів у науково-педагогічній діяльності і миру на всій Земній кулі.

Слава Україні!

Апарат Президії

 

Протокол засідання Лічильної комісії щодо результатів відкритого електронного голосування виборів президента ГО «Національна академія наук вищої освіти України» (завантажити)

Ухвала Загальної звітно-виборчої онлайн-конференції ГО «Національна академія наук вищої освіти України» (завантажити)

  • Відбулася Загальна звітно-виборча онлайн-конференція ГО «Національна академія наук вищої освіти України»
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту