Виїзне засідання Президії АНВО України у Херсонській державній морській академії 04-05 червня 2013 р.
Додано:27/06/2013

 

У Херсоні разом з президентом АНВО України, д.філ.н., академіком,  професором,  Дубиною Миколою Івановичем у відрядженні знаходився академік АНВО України Табачніков Станіслав Ісакович. Члени Президії Академії познайомились з навчальною та виробничою базами  Херсонської  державної  морської академії (ректор академії – Ходаковський В.Ф.).

Табачніков Станіслав Ісакович у м. Херсоні часто бував у зв’язку з проведенням НДР на ХСПО. Але, те що побачили наші колеги, їх дуже вразило. Незалежно від того, в якому стані перебуває держава, вона знаходить можливість фінансувати академію і підтримувати на високому рівні її навчально-технічну базу, а також готувати кадри на високому професійному рівні.

Щиро вдячні першому проректору з навчальної роботи академіку Куліковій Лілії Борисівні за надану можливість познайомитись із справами  морської академії, а також з Заповідником у місті Асканія Нова і взагалі за щирий прийом.

Світлини з цього відрядження можна переглянути у Фотогалереї.

 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту