Вітаємо Анатолія Вікторовича ШОСТАКА з 75-річчям!
Вітаємо Анатолія Вікторовича ШОСТАКА з 75-річчям!
Додано:03/07/2022

Президія громадської  організації «Національна академія наук вищої освіти України» щиро вітає з 75-річчям від дня народження українського науковця, видатного освітянина-новатора, непересічну особистість, яка зробила вагомий внесок у розбудову української науки і техніки,  професора із спеціальності «Соціологія управління» Національного університету біоресурсів і природокористування України, відмінника освіти України, відмінника інженерної служби України, заслуженого науково-педагогічного працівника НУБіП України, заслуженого працівника освіти України, віцепрезидента з  питань розробки, використання та утримання веб-порталу http://anvou.org.ua/ ГО «НАН ВО України» ШОСТАКА АНАТОЛІЯ ВІКТОРОВИЧА.

Анатолій Вікторович понад 30 років вдало поєднує викладацьку діяльність із прикладною методикою, займається розробкою і впровадженням в освітній процес методів активного навчання; працює у напрямі мотиваційного менеджменту, інформаційних технологій та наукометрії тощо. Науковець та педагог розробив унікальну методику оцінювання професійної діяльності науково-педагогічних працівників та структурних підрозділів навчальних закладів I-IV рівнів акредитації з подальшим визначенням їх рейтингу. Окрім НУБіП України, методика впроваджена в НТУУ «КПІ», ДНЗ «Університет менеджменту освіти» НАПН України та ще десятках вишів України й інших країн.

26 квітня 2022 року акад. Шостак А.В. нагороджений академічною медаллю «Ліквідатору наслідків аварії на ЧАЕС» за особисту активну участь в 1986 році у ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, за що він відзначений численними  подяками і грамотами.

Цього сповненого щирими побажаннями дня, вельмишановний Анатолію Вікторовичу, ми не лише приєднуємося до численних привітань Ваших колег, однодумців, учнів, але й засвідчуємо Вам глибоку повагу як енергійному видатному вченому, талановитому педагогу.

04 липня 2022 року акад. Шостак А.В. з нагоди Ювілею нагороджений академічним орденом імені Ярослава Мудрого.

Глибоко переконані, що Ваш фаховий рівень, досвід роботи  й надалі слугуватимуть надійним підґрунтям успішної діяльності на благо нашої України в такий непростий для неї час.

Сердечно бажаємо, щоб Ваша професійна, наукова та громадська діяльність була сповнена задоволення і творчих перемог, нехай перед Вами завжди відкриваються нові обрії майбутніх перспектив, а успіхи надихають на подальші звершення в ім’я процвітання нашої держави!

Міцного здоров'я Вам, мирного чистого неба особливо в такий непростий воєнний час, добробуту і благополуччя, сімейного затишку, всіляких гараздів, невичерпної енергії й життєвих сил,  щастя, радості, злагоди та добра на многая-многая і благая літа!

 

З найкращими побажаннями

Президія ГО «НАН ВО України»

  

  • Вітаємо Анатолія Вікторовича ШОСТАКА з 75-річчям!
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту