Вітаємо з Днем народження ТАБАЧНІКОВА СТАНІСЛАВА ІСАКОВИЧА!
Вітаємо з Днем народження ТАБАЧНІКОВА СТАНІСЛАВА ІСАКОВИЧА!
Додано:01/05/2017

 

 

 

Першого травня свій День народження святкує доктор медичних наук, професор, виконуючий обов’язки Президента ВГО «Академія наук вищої освіти України», завідувач відділу соціальної та клінічної наркології Українського науково-дослідного інституту соціальної і судової психіатрії та наркології МОЗ України, президент Асоціації психотерапевтів і психоаналітиків

ТАБАЧНІКОВ СТАНІСЛАВ ІСАКОВИЧ.


З цієї приємної нагоди, вельмишановний Станіславе Ісаковичу, прийміть наші найщиріші та сердечні вітання! Відрадно, що ваш багатий життєвий і професійний досвід, почуття відповідальності, вболівання за здоров’я та життя українців принесли заслужений авторитет серед усієї медичної спільноти.

Ви є автором понад 500 наукових праць, виховали цілу плеяду кандидатів та докторів медичних наук.

То ж нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею.

Щиро зичимо Вам подальших успіхів на науково-педагогічній ниві, безмежної енергії та наснаги у ваших добрих справах, в усіх починаннях і нових звершень!

Доброго вам здоров’я, мирного неба, щастя безмежного, сімейного затишку, добра, гармонії, наснаги, всіляких гараздів, Божої ласки на многая-многая літа!

 

 

З повагою та найщирішими побажаннями,
колеги

  • Вітаємо з Днем народження ТАБАЧНІКОВА СТАНІСЛАВА ІСАКОВИЧА!
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту