Вітання 3-му  Святійшому Патріарху Київському і всієї Руси-України Філарету
Вітання 3-му Святійшому Патріарху Київському і всієї Руси-України Філарету
Додано:23/01/2016

 

 

3-му  Святійшому Патріарху Київському і всієї Руси-України Філарету, доктору богословських наук, професору, академіку Академії наук Вищої освіти України, Почесному доктору Національного університету біоресурсів і природокористування України  сьогодні виповнилося 87 років! 

     Неможливо переоцінити Ваші заслуги з відродження духовності в Україні та утвердження Помісної Української Православної Церкви! 

     Своєю  невтомною, повсякденною і наполегливою працею, своїм власним прикладом і життям Ви заслужили безмежний авторитет і повагу не лише в Україні, але й далеко за її межами!

     Ми знаємо Вас як видатного богослова та мудрого церковного діяча, Ваші проповіді, інтерв’ю, послання та повчання знаходять відгук у серцях мільйонів українців.  

     Дякуємо Богу за нашого духовного провідника і бажаємо Вам многая літа при доброму здоров’ї для здійсненні всіх Ваших планів в ім’я розбудови і процвітання Соборної України!

 

     ПРЕЗИДЕНТ АКАДЕМІЇ НАУК ВО УКРАЇНИ                                   М. ДУБИНА

  • Вітання 3-му  Святійшому Патріарху Київському і всієї Руси-України Філарету
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту