Вітання з нагоди державних свят – Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці від Дня проголошення Незалежності нашої країни!
Вітання з нагоди державних свят – Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці від Дня проголошення Незалежності нашої країни!
Додано:27/08/2016

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди державних свят – Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці від Дня проголошення Незалежності нашої країни!

Коли, як не сьогодні, питання про незалежність держави, її цілісність та свободу нашого народу постає особливо гостро. Україна нині переживає нелегкі випробовування. У такий скрутний для держави час ми повинні бути єдині, зі спільною метою – незалежністю!

Нехай серця кожного наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна, сумлінна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Хай мир, щастя, любов та добробут запанують в кожній оселі!

Щиро зичимо  вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, взаєморозуміння, злагоди, благополуччя та миру в нашій рідній Україні!

 

З повагою,

Президент АН ВО України                                                                   акад. М. Дубина                             

Головний учений секретар АН ВО України                                           акад. С. Табачніков

  • Вітання з нагоди державних свят – Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці від Дня проголошення Незалежності нашої країни!
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту