Вітаємо з Днем народження  Президента АН ВО України М.І. Дубину!
Вітаємо з Днем народження Президента АН ВО України М.І. Дубину!
Додано:04/01/2016

Президія Академії наук вищої освіти України від імені всього колективу Академії сердечно вітає Президента, доктора філологічних наук, професора, Заслуженого працівника освіти України з Днем народження!

 

Високоповажний Миколо Івановичу!

Прийміть наші найкращі побажання! Ви – один з  найшанованіших вчених України, визначний громадсько-культурний діяч, член Національної Спілки письменників (1976) та Спілки журналістів України (1964), Лауреат чисельних премій та нагород, взірець для молоді, патріот –  зробили великий особистий внесок у справу формування націона​льної свідомості, відродження історичної пам'яті, піднесення духовності українського народу і розбудови та зміцнення Української держави, розвиток науки та освіти в Україні.

Доброзичливість, порядність  і активна життєва позиція, глибокі енциклопедичні знання, феноменальна пам'ять, оригінальний мовно-стилістичний почерк принесли Вам, Миколо Івановичу,  заслужену шану і повагу всієї освітянської спільноти у нашій країні та за кордоном.

Ми сподіваємось, що керована Вами Академія наук вищої освіти України у цей непростий час не лише збереже традиційний авторитет, а й отримає  перспективи розвитку.

Лише у обдарованої  Богом людини практично збіглися у часі ТРИ свята: Новий рік, День народження і Різдво Христове!  

Щиро вітаємо Вас, Миколо Івановичу, з цими знаменними датами, бажаємо міцного здоров’я, бадьорості духу, натхненної праці та багато прекрасних днів, наповнених радістю буття і новими творчими звершеннями! 

 

Президія АН ВО України

2 січня 2015 р.

  • Вітаємо з Днем народження  Президента АН ВО України М.І. Дубину!
  • Вітаємо з Днем народження  Президента АН ВО України М.І. Дубину!
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту