Вітаємо з Днем народження  Президента АН ВО України М.І. Дубину!
Вітаємо з Днем народження Президента АН ВО України М.І. Дубину!
Додано:01/01/2017

 

 

 


 

Високоповажний Миколо Івановичу!

Щиросердечно вітаємо Вас з ювілеєм!


Ваша природня харизма і щирість, добрі вчинки та патріотизм стали прикладом наслідування для багатьох українців. Нехай повага друзів і колег буде для Вас подякою за плідну творчість, мудрість, чуйність та щиру українську душу!

Нехай Вам повсякчас таланить на однодумців, доброзичливих людей, які наповнюватимуть Ваше життя яскравими теплими подіями, множитимуть успіхи та додаватимуть джерельної наснаги для творення нових шедеврів української літератури!
Нехай і надалі Ваш високий професіоналізм і компетентність, принциповість і відповідальність стають запорукою добрих справ для колег та студентів, а нагородою для Вас завжди буде міцне здоров’я, людська вдячність та повага!

Хай ніколи не залишають Вас почуття задоволення від успішного здійснення задумів і планів !

Щиро бажаємо Вам, дорогий Миколо Івановичу, натхнення, невичерпного запасу душевних і фізичних сил. Нехай здійсняться Ваші найпотаємніші бажання і прагнення, збережеться все добре, що є у Вашому житті та примножаться миті радості, любові і оптимізму. Нехай справи, яким Ви віддаєте свої сили, досвід та знання, стануть міцним фундаментом для нових звершень, а визнання і шана завжди супроводжують Вас!

 А цей святковий день нехай принесе гарний настрій, обдарує Вас усіма благами та запам’ятається щирою увагою всіх, кого Ви любите і додає заряд енергії на довгі роки.
Міцного здоров’я Вам та Вашій родині, миру, добробуту, щастя та благополуччя!

 

 

З повагою,

Президія АН ВО України

 

 

  • Вітаємо з Днем народження  Президента АН ВО України М.І. Дубину!
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту