Запрацював Відео-портал академії в YOUTUBE
Запрацював Відео-портал академії в YOUTUBE
Додано:18/01/2019

Створено відеоканал АН ВО України на порталі YOUTUBE, на якому будуть розміщуватись відео подій, інтерв'ю, зустрічей, конференцій.

Зовсім скоро побачимо відео-фрагменти звітної річної конференції Всеукраїнської громадської організації «Академія наук вищої освіти України», яка відбулась 22 грудня 2018 року на базі Національної академії внутрішніх справ.

Перше відео вже можна подивитись на каналі.

Із привітальним словом до учасників і гостей Конференції звернувся Президент Академії – доктор медичних наук, професор, академік Табачніков Станіслав Ісакович, який наголосив, що система освіти і науки в Україні, у зв’язку зі змінами у соціально-політичній та економічній сферах, перебуває у процесі свого реформування.

Видатний науковець-вчений, Герой України, академік НАН України, академік АНВО України - Дмитро Мельничук

Зі змістовною доповіддю до аудиторії виступила Голова комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я Ольга Вадимівна Богомолець, яка зазначила, що саме освіта і наука є рушієм розвитку будь-якого суспільства, і щоб забезпечити найкращу освіту, потрібно впроваджувати інновації, брати найкраще з традиційних моделей і надавати доступ до провідних напрацювань сьогодення та важливі кроки слід зробити для того, щоб освіта у вітчизняній вищій школі могла відповідати нагальним потребам країни і сучасному міжнародному рівню.

  • Запрацював Відео-портал академії в YOUTUBE
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту