ЗНО-2020: опубліковано правила і зразки тестових завдань
ЗНО-2020: опубліковано правила і зразки тестових завдань
Додано:10/11/2019

Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО) оприлюднив правила, за якими буде проводитися зовнішнє незалежне тестування (ЗНО) у 2020 році. У відповідному розділі на офіційному сайті УЦОЯО опубліковано інформацію про тестування з української мови та літератури, математики, історії України, біології, географії, фізики, хімії та чотирьох іноземних мов. Зокрема, розкрито структуру, кількість і типи завдань, схеми нарахування балів і названо час виконання тестових завдань.

Обов'язкове тестування з української мови та літератури, що відбудеться 26 травня, складатиметься з 58 завдань: 33 з мові, 24 з літератури й одного відкритого завдання з розгорнутою відповіддю. Тест з математики включатиме 35, з фізики – 38, а з хімії – 52 завдання. ЗНО з цих предметів відбудеться 21, 28 травня і 15 червня відповідно. На виконання тестів абітурієнтам дадуть за 180 хвилин.

Тестування з інших предметів буде тривати півгодини менше – за 150 хвилин. На ЗНО з історії України, що абітурієнти писатимуть 4 червня, їм дадуть 60 завдань: 30 з них стосуватимуться історії від найдавніших часів до кінця 19 століття, 30 – історії України у 20-21 століттях.

Тестування з біології та географії відбудеться 9 та 11 червня і включатиме 50 і 54 завдання відповідно.

ЗНО з англійської, французької, німецької та іспанської мов заплановано на 1 червня. Тестові роботи з усіх іноземним мов включатимуть по 59 завдань: 16 з аудіювання, 22 – з читання, 20 – з використання мови й одне письмове завдання з відкритою розгорнутою відповіддю.

Максимально можлива оцінка для всіх предметів, як зазвичай, складе 200 балів.

  • ЗНО-2020: опубліковано правила і зразки тестових завдань
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту