Зовнішнє незалежне оцінювання
Зовнішнє незалежне оцінювання
Додано:06/06/2016

Опубліковані відповіді на ЗНО з російської мови

6 червня опубліковані правильні відповіді на завдання тесту ЗНО з російської мови, що був проведений минулої п'ятниці.

Використовуючи правильні відповіді на завдання тесту, учасники тестування зможуть визначити власний тестовий бал за виконання тесту.

Максимальна кількість балів, яку можна набрати правильно виконавши всі завдання тесту - 88 балів. Завдання з розгорнутою відповіддю, що передбачало створення власного висловлення буде оцінено від 0 до 20 тестових балів.

Обробка сертифікаційних робіт учасників зовнішнього незалежного оцінювання, встановлення порогу «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з російської мови відбудеться не пізніше 18 червня 2016 року.

При оголошенні результатів ЗНО з російської мови буде оприлюднена таблиця за шкалою від 100 до 200 балів. Результати за рейтинговою шкалою використовуватимуться абітурієнтами під час вступу до вищих навчальних закладів.

Учасники ЗНО, які не подолають пороговий бал, визначений експертною комісією з питань результатів ЗНО з російської мови, вважатимуться такими, хто тест не склав.

 

http://osvita.ua/test/51531/

 

 

 

  • Зовнішнє незалежне оцінювання
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту