Звернення Асоціації психотерапевтів та психоаналітиків України щодо військового вторгнення з боку Російської Федерації
Звернення Асоціації психотерапевтів та психоаналітиків України щодо військового вторгнення з боку Російської Федерації
Додано:11/03/2022

Шановні колеги, співвітчизники!

 

Україна сьогодні переживає військове вторгнення з боку Російської Федерації. Життя наших громадян, територіальна цілісність нашої країни, сама державність опинилися під загрозою. Гинуть люди, серед них мирні громадяни, діти, люди похилого віку. Варварські засоби ведення війни окупантами знищують наші міста, села. Порушено мирну працю, спокій та звичний життєвий уклад мільйонів українців.

Асоціація психотерапевтів та психоаналітиків України підтримує ідентичність, засновану на цінностях гуманізму та демократії, віддаючи перевагу розуму, діалогу та взаємній повазі у вирішенні будь-яких конфліктів. Ми закликаємо уряд РФ до негайного припинення вогню та виведення військ за межі території нашої країни.

АППУ закликає своїх членів зберігати мужність, витримку та терпіння у цей вкрай важкий для всіх нас час. Здійснюйте все необхідне для протистояння агресії, підтримки своєї безпеки та надання професійної допомоги тим українським громадянам, хто сьогодні цього потребує!

Вся європейська психотерапевтична спільнота висловлює свою підтримку та участь членам нашої організації та всім українцям. Ми отримуємо на нашу адресу десятки листів із пропозицією допомоги. У додатку до цього листа ви знайдете список контактів наших колег з низки країн ЄС, які готові надати ночівлю та необхідну допомогу тим з вас, хто був змушений виїхати за кордон. Також у додатку знаходиться презентація з необхідними відомостями щодо надання психологічної допомоги в умовах війни та добіркою корисних посилань.

 

Ми обов'язково вистоємо у цій боротьбі та збережемо свою рідну землю. Тяжкі випробування закінчаться. Завдяки їм ми станемо згуртованішими і сильнішими.

 

 

Президент АППУ,

 д-р мед. наук, акад. ГО «НАНВОУ», проф. Станислав Табачніков

Перший віце-президент АППУ з організаційної роботи Тарас Левін

 

Завантажити текст звернення

  • Звернення Асоціації психотерапевтів та психоаналітиків України щодо військового вторгнення з боку Російської Федерації
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту