Звітна річна конференція АН ВО України
Звітна річна конференція АН ВО України
Додано:08/11/2018

 

 

 

Віце-президентам, академікам-секретарям
наукових фахових відділень, головам обласних
відділень, керівникам наукових центрів АН ВО України

 

 

Шановні колеги!

 

Апарат Президії АН ВО України інформує, що 22 грудня 2018 р. о 10:00 на базі Національної академії внутрішніх справ (м.Київ, Солом’янська площа,1) відбудеться Звітна річна конференція Академії. Реєстрація делегатів  - з 08:30 до 09:45.

 

У зв’язку цим Вам необхідно

1.     Організувати звітні (за 2018 рік) збори відділень та наукових центрів, а також затвердити список делегатів на конференцію із квотою 30% від загального складу відділення без урахування новообраних членів. Списки делегатів слід надіслати на електронну адресу Академії anvuz@ukr.net до 01.12.2018 р. для їх передачі у Національну академію внутрішніх справ, оскільки там діє пропускна система. Делегатам обов’язково мати при собі документ, що посвідчує особу (паспорт або посвідчення).

2.     До 15.11.2018 р. надати список кандидатур від відділення для нагородження академічними відзнаками та Почесними грамотами на Звітній річній конференції.

3.     Для підготовки та проведення Звітної річної конференції прохання організувати сплату членських внесків за 2019 рік.

4.     До 15.11.2018 р. подати в Апарат Президії список осіб, які бажають взяти участь у фуршеті (вартість становить - 120 грн /особа).

Також доводимо до Вашого відома, що 27.11.2018 р. на засіданні Президії АН ВО України будуть розглянуті особові справи кандидатів на вступ до Академії. При наявності просимо Вас надсилати документи для вступу на e-mail: anvuz@ukr.net.

 

 

   З повагою
   Президент АН ВО України                               акад. С. Табачніков                 

                                                                        

   Перший віце-президент-
   головний учений секретар
   АН ВО України                                                  акад. Р. Процюк

  • Звітна річна конференція АН ВО України
 

Шановні користувачі, з метою уникнення розповсюдження спаму та реклами, просимо Вас авторизуватися через профіль в соціальних мережах.

Це не займе багато часу, та не потребує заповнення жодних форм. Дякуємо за розуміння!

Увійти використовуючи пофіль:
Створення сайту: DoSites.Net
На початок сторінки Карта сайту